לכל מי שניגש מחר לבגרות בתנ"ך!
F fucking shanti New member 30/5/04 #2 אויייייייייי אין לי כח לזה...... יש לכם מזל שאתם לא יודעים מזה 5 יחידות בתנ"ך, בביצפר דתי
M MS6 New member 30/5/04 #4 כמה אני מסכים איתך.. הבגרות של החילונים זה בדיחה לעומתנו.. איך סבלתי בתנ"ך!!!! באמת בהצלחה לכולם!
M MikeY fReAk New member 30/5/04 #5 הממ, אין לי בגרות מחר..../images/Emo79.gif אבל בהחלט אני אזדהה-מבחן בתנך, רגיל, אבל מבחן הממ, בהצלחה לכם ומסכימה בבי"ס דתי זה יותר בלעעעעעחחחססססס
הממ, אין לי בגרות מחר..../images/Emo79.gif אבל בהחלט אני אזדהה-מבחן בתנך, רגיל, אבל מבחן הממ, בהצלחה לכם ומסכימה בבי"ס דתי זה יותר בלעעעעעחחחססססס
ה השרוט המקורי New member 30/5/04 #8 לי יש ביום שני..... אני פשוט עושה יחידה אחרת...... ובהצלחה לכולם!!
ש שלוווש New member 30/5/04 #11 בהצלחה../images/Emo70.gif בטח כבר עשיתם אותה עד עכשיו.. מצטערת על האיחור.. אבל בכל זאת אני מקווה שהלך לכם טוב תיקון- אני בטוחה שהלך לכם מצויין *שולחת אנרגיות חיוביות*
בהצלחה../images/Emo70.gif בטח כבר עשיתם אותה עד עכשיו.. מצטערת על האיחור.. אבל בכל זאת אני מקווה שהלך לכם טוב תיקון- אני בטוחה שהלך לכם מצויין *שולחת אנרגיות חיוביות*
T The Fire Of Life New member 30/5/04 #14 לחברה משייבר ... ../images/Emo98.gif אבא שלי היה בוחן שלכם ! ! ! אם היה לכם מישהו עם משקפים, שיער שחור, חולצה שחורה. זה אבא שלי ! ! ! חחחחחחח הוא סיפר שהכיתה שהוא שמר בה, ביקשו שהוא יתן לה להעתיק ! ! !
לחברה משייבר ... ../images/Emo98.gif אבא שלי היה בוחן שלכם ! ! ! אם היה לכם מישהו עם משקפים, שיער שחור, חולצה שחורה. זה אבא שלי ! ! ! חחחחחחח הוא סיפר שהכיתה שהוא שמר בה, ביקשו שהוא יתן לה להעתיק ! ! !
F faith2 New member 31/5/04 #18 אצלנו... היו לנו שני פלוצים שלא ידעו מה החוקים של משרד החינוך. להשתעל לא נתנו!
F fucking shanti New member 30/5/04 #16 איזה כיף! אין תנ"ך כבר בחיים אתם קולטים איזה אושר???? אני רק מקווה שהלך טוב כמו שאני חושבת.....
M MS6 New member 30/5/04 #17 וואי ההרגשה אחרי שנפטרים מתנ"ך דתי. זה אומר שאין יותר רמב"ן ואין יותר איוב וקהלת.. אחח הרגשה בשמיים.