Baiano

New member
../images/Emo41.gif קרנבל ברזילוקה - הפתיחה ! ../images/Emo41.gif

צוות ברזילוקה מאושר להודיע על פתיחתו של ליין המסיבות הברזילאיות במקום החדש: ביום שישי ה- 28.5.2004 תערך המסיבה שתפתח את הליין בכל שישי בשבוע במועדון הדמו ("DEMO") במפלס העליון שבמתחם הקולסאום, בתל אביב. פתיחת השערים מהשעה 21:00 עם מוסיקה ברזילאית שקטה (בוסה נובה,פאגוד'י וכד...) לאלו שרוצים משקה טוב על הבר ומוסיקה ברזילאית אמיתית - לכם מחכה קומת הגג של המועדון עם הנוף לים ולמרינה התל אביבית בניצוחו של מונטי דן (EL COCOLISO) על המוסיקה. בשעה 23:00 תתקיים הדרכת ריקודי שורות ברזילאיים ע"י באיאנו גל ופזית מצוות ברזילוקה בקומה הראשונה של המועדון. והחל מחצות: D.J. MONTI & D.J. GILAD יפתחו את הלילה בקרנבל ברזילאי סוחף של מוסיקה וריקודים עד אחרון החוגגים...

eldarinn

New member
כל הכבוד ובשעה טובה ../images/Emo24.gif

אפרופו למה אתה לא עונה למסר שלי?
אני אאלץ להזמין את XOTE DAS SAPATOES...

shellyland

New member
איזה כיף! ../images/Emo9.gif

יש גם שעה לכאלה עם טעם ענתיקה כמו שלי. שיהיה המון
, חברים!

pazitkanfi

New member
מועדון ה- DEMO ../images/Emo124.gif

הי לוז המועדון נמצא ברח' הירקון 165 תל אביב. יהיה לך הרבה יותר קל למצוא אותו אם תגיעי למתחם הקולוסיאום למיפלס העליון בכיכר אתרים. מצפה לראות אותך..... צוות ברזילוקה כי מוזיקה ברזילאית רוקדים רק אצלנו. נ.ב. הנה תצלום אוויר של כיכר אתרים והקולוסיאום.

latinoman

New member
שאלה ?

קופון ההנחה באתר שלכם תקף לכל המסיבות? מה קורה אם עברתי דירה למקום אחר ובתעודת זהות כתובה הכתובת הישנה? יהיו הופעות של זמרים ולהקות במועדון? תודה

pazitkanfi

New member
תשובה

הקופון תקף רק למסיבת הפתיחה. בכל שבוע יעלה קופון חדש להורדה בעתיד כנראה שנוציא כרטיסי חבר מועדון + תמונה. יהיה אפשר להשתמש באמצעי זהוי אחר לכניסה (כמו רשיון נהיגה לדוגמא) במידה והכתובת לא מעודכנת. לגבי הופעות זמרים ולהקות - אחרי מסיבת הפתיחה תצא הודעה מסודרת בנושא. צוות ברזילוקה כי מוזיקה ברזילאית רוקדים רק אצלנו.

שרות חדש באתר ברזילוקה ../images/Emo41.gif

בקשות שירים - לחברי מועדון הרשומים באתר בלבד. למי שמתכוון להגיע מ-21:00 למקום לפנות למונטי דרך הטופס במדור החברים. אחרי 23:00 אליי.

שכחתי משהוא ../images/Emo163.gif

תודה מכל הלב על כל האיחולים (גם לאלינור) שבטעות כתבה בהודעה חדשה.. שלילנד - תודה על הבעת האמון בהודעה קודמת יותר. נ.ב. משהוא שקיבלתי הרגע...מונטי מתחיל לשדר תוכנית לטינית/ברזילאית ברדיו בריזה 95.2 באזור הצפון כל שבת משעה 9-12 בבוקר. בקרוב יעלה מדור חדש באתר בנושא + בקשות שירים לתוכנית. המשך יום נעים,

pazitkanfi

New member
חזרנו עכשיו מבילוי עם חברים ../images/Emo39.gif

אני וגלעד. ואני כבר לא כ"כ ילדה בינואר אני 30.

שלילנד...../images/Emo35.gif

מה את עשית ערה (בהנחה שאת ישנה עכשיו) כי אני התעוררתי לא מזמן. בטח האזנת למוסיקה או ראית סרט ברזילאי טוב (ניחוש).

למעלה