עם הפורום + שאלה

Mיקי_

New member
../images/Emo50.gif עם הפורום + שאלה

האם יש מקום לימודים מסודר (כגון תדמור) בו ניתן להתמקצע תוך התחשבות בהיותך צימחוני/ת. אני מאד רוצה ללמוד, כשברור לי שלעבוד ללא נגיעה והכשרה עם בשר או דגים וחיות בכלל יהיה קשה, ובכל זאת, האם יהיה מקום שאפשר יהיה להרשם אליו בלי שיחחיבו אותך להתעסק או ללמוד על חומרי גלם בשרים ו/או שחיו פעם? ושוב
מכל ה
עם הפורום הזה בתקווה שיפרח ויצליח.

roihand1

New member
לצערי הרב לא...

אני חיפשתי במשך זמן רב בית ספר כזה, ולא מצאתי... מצאתי מקומות שבהם ניתן לקחת קורסים קצרים (ויקרים להחריד) אבל לא לימודים מסודרים. יש לך את האפשרות ללמוד לימודי קונדיטוריה/אפייה שבהם ההתייחסות לבשר ודגים היא זניחה מאוד (שלושה ימים בשנתיים של לימודים), אבל השאלה היא האם זה מעניין אותך
בישראל יש את יתרון הכשרות שמאפשר לעבוד במטבחים צמחוניים לחלוטין או כמעט צמחוניים, בעוד בשאר העולם העניין מסובך יותר. מקווה שעזרתי לך, ואשמח לענות על שאלות נוספות! ברוכה הבאה

Mיקי_

New member
את האמת תחום האפייה והקונדיטוריה מושך אותי

קרין גורן והסיפור שלה עוררו בי השראה אין ספק... אבל כן הייתי מעדיפה ללמוד משהו כולל... ואני עוד יותר מזועזעת שגם בקונדיטוריה ואפייה יש התייחסות לחיות מתות, בכל זאת מי (מלבד בקרב סכינים) משתמש בבשר בקונדיטוריה (אם נוציא מהמשוואה חומרים כג'לטין, להם כמו שכתוב בהודעת המנהל יש תחליפים צמחיים כמו אגר-אגר). אני אמשיך להרהר בזה ביני לבין עצמי, כנראה עדיין במטבח הפרטי שלי.
אשתדל להישאר בסביבה ואולי לנסות לתרום מידי פעם

roihand1

New member
כמעט בכל לימודי הקונדיטוריה והאפייה

יש גם התייחסות למטבח ברמה הכללית, ולכן העבודה עם בשר ודגים.

Koala Girl

New member
אותה בעיה...

גם אני פעם ניסיתי לברר אם קיים דבר כזה,וכמו שאמרו - לימודים מלאים ורציניים לא מצאתי...וחבל. ובהצלחה עם הפורום

למעלה