מבחנים

tsadkal

New member
../images/Emo50.gifמבחנים

לכל שכבת יא' התותחית בשבוע הבא עלינו לטובה יתחילו סדרת מבחנים כל מה שעליכם לעשות לתת את כל כולכם למבחנים אלו בהצלחה מראש צוות

shimonev

New member
באמת דיכאון

שאטימות הטכני כלפי שוחריו עובר כל פעם את הגבול. לטכני לא אכפת מן הלימודים שלנו, ולא מתעודת הבגרות שלנו. אכפת לו רק מדבר אחד. להכשיר כוח אדם למערך הטכני של חיל-האוויר זאת המטרה של הטכני. כל שאר הדברים הנלווים לזה כמו תעודת בגרות לתלמידים שלו לא מעניינת את הטכני בגרוש. (כך זה נאמר לי על ידי מדריך בטכני, אז אל תגידו שזה מצוץ מאצבע) לדוגמה בטכני הציב לעצמו מטרה שבסוף השנה היו לטכני 85% זכאות לתעודת בגרות. אז בכדי להשיג מספר זה הם מורידים את כולם הקבצות כדי שהיו ציונים גבוהים ויותר אחוזי הצלחה. וזה כמובן בא על חשבון התלמיד המסכן שבסך הכל רוצה להוציא תעודת בגרות נאה בסוף לימודיו התיכוניים.(למה זה בא על חשבנו בגלל שלטכני לא אכפת מהתלמיד המסכן הזה) ולכן לטכני לא אכפת לדחוף מקסימום מבחנים במינימום זמן כי הציון לא מעניין אותו כלל. כל הסיפור הזה אני מדבר מדברים שקורים באמת ביום יום בטכני

Prince Yoni

New member
בכדי שנגיע להצלחה הזו..

חשוב שגם הטכני יתרום ויבין שמבחנים לא עושים בר"מ, שיום לפני מבחן לא נותנים לך לנקות הילטון.. ואז ככה באמת נגיע להצלחה אליה כולנו מצפים. חומר למחשבה.

who is this

New member
חחחח

עדיין לא למדו לקח משנה שעברה שנתנו לנו לנקות יום לפני הבגרות בהיסטוריה??. באמת דברים לא משתנים בטכני!

DemonDog

New member
חח כן, כמו שהיה עם הבגרות בלשון

שהיא הייתה בדיוק בשבוע ר"מ והיינו צריכים להשאר יום לפניי הבגרות עד 10 בלילה.

shimonev

New member
נוני אתה כבר שלוש שנים בטכני

ועדיין לא למדתה שבר"מ לא מנקים אלה לומדים למבחנים בשקט למבחנים עם החברים שלך אני לא יודע איך זה בחיפה אבל בב"ש אנחנו מנצלים יום זה תמיד לחזק את החומר לפני מבחנים ובגרויות רק שחבל שיש קצת ימים כאלו
(ואני לא מתכוון לזה שאני אוהב לנקות, אלה שוט אפשר לשבת בשקט וללמוד או סתם לנוח מכל הלחץ הלימודי של הטכני)

shimonev

New member
אל תדאג

הבעיה הזאת הכן בטיפול. הם עכשיו יושבים ושוברים את הראש איך לעשות לנו יותר גרוע כך שקבל שלא יהיה לנו כוח להתלונן בתחקירים. הם חושבים כך "אין תלונות=אין בעיות" ולא להפך

למעלה