לעצמי

טלי26

New member
../images/Emo50.gif לעצמי

שלום לכולם! עברתי עד היום בין 5 ל-6 הזרעות(גונלf +כוריגון) בהזרעה הרביעית היה הריון שהסתיים בשבוע 6 או 7 באופן טבעי
לאחר מכן עשיתי הזרעה נוספת שהסתימה במכשפה הרעה ולכןןןןן החלטתי לצאת להפסקה עד לאחר הפסח והנההה ביום ראשון איחור של 3-2 ימים בלבד החלטתי לעשות בדיקה דם אבללל בהמשך היום פתאום ראיתי כתמים התקשרתי לבעלי ואמרתי לו שלחינם נדקרתי אך הוא התעקש שאלך להוציא את התוצאה בחוסר רצון הלכתי ו... מה אני רואה 526 אז זהו עכשיו אני במיטה שוכבת מאז עד שיפסקו הכתמים(הם נפסקו) בכל אופן סיפרתי לכם את כל זה כדי שתדעו שיש סיכוי גם בחודשי ההפסקה בתקווה ענקית שמחר הבטא (או איך שכותבים את זה) תכפיל את עצמה כפל כיפליים. אז באמת המון הצלחה לעצמי המון המון בהצלחה לכולם אני מחזיקה לכן אצבעות טלוש.

שמולה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

אני מה זה מקווה שהכל יסתדר לטובה שהבטא תכפיל ותשליש ואת הכתמים תפסיקי להרגיש שתהיי מאושרת תמיד ושההריון - הוא ההווה ולא רק בעתיד מתפללת להצלחתך אוהבת
שמולה

ה ר י ו ן יווווו מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

טלי איזה בשורה מצויינת ממש לפני השינה, מקווה שהכול בסדר עם הכתמים האלה. מזל טוב ענק מאחלת הריון שקט שקט ומשעמם. איזה הפתעה בסוף זה מצליח בהפסקה........ מדהים. המון חיבוקים שחר

..נעמה

New member
הפתעה משהו משהו../images/Emo65.gif

טלי, מאחלת שהבטא תכפיל ותשלש וההריון יהיה תקין ומושלם. מחזיקה לך אצבעות. בהצלחה נעמה

דנית26

New member
../images/Emo24.gifזה כ"כ מעודד!!!

אני מתפללת בשבילך שהבטא תכפיל את עצמה
ויש לי שאלה ...אולי תדעי לענות..כי כל אחד אומר לי משהו אחר האם עם ריכוז של 5-6 מיליון לאחר ההשבחה יש סיכוי להזרעות?

טלי26

New member
דנית

קודם כל תודה הבטא אכן הכפילה את עצמה ++ בכל אופן לשאלתך כמה שזכור לי אחת מההזרעות שלנו היה 6 מיליון וזה היה בסדר גמור לדעת הרופא המון הצלחה
טלי

באאבו

New member
ככה... בשושו...??../images/Emo6.gif

לפי ההודעה שפתחת, חשבתי שאת אחרי איזה טיפול או בדיקה ומאחלת לעצמך בהצלחה.. וואו, בשורות טובות ממש! טלי, אני מאחלת לך הריון קליל ובריא, שימשך וימשך וימשך עד הצירים שיופיעו בשבוע 40 ולא יום לפני! יש הרבה סיפורים על הצלחות דוקא בתקופות של הפסקה. אני מכירה מישהי שניסתה הכל במשך 5 שנים בערך, והחליטה שהיא מפסיקה לנסות, והשלימה עם העובדה שלא תהיה אמא.. היום, ככה, בהפתעה היא בחודש חמישי. היא לא הבינה מאיפה זה "נפל עליה".. שיהיה לך בהצלחה,
|פרח באאבו

טלי26

New member
באאבו

קודם כל תודה הוצאתי עכשיו את הבטא והיא אכן השלישה את עצמה+ בכל אופן לגבי מה שכתבת על ההיא... אני בנסיונות של 6 שנים להיכנס להריון שיהיה לך המון המון בהצלחה ומחכה לשמוע בשורות טובות טלי

טלי26

New member
באאבו

קודם כל תודה הוצאתי עכשיו את הבטא והיא אכן השלישה את עצמה+ בכל אופן לגבי מה שכתבת על ההיא... אני בנסיונות של 6 שנים להיכנס להריון שיהיה לך המון המון בהצלחה ומחכה לשמוע בשורות טובות טלי

מיכל ק-ש

New member
איזה כיף. הריון טבעי ובהפתעה. ../images/Emo49.gif

שימשיך תקין עד הסוף הטוב.

גאיה100

New member
שהבטא תכפיל ותשלש ...../images/Emo6.gif

...ואם אפשר גם תעלה את עצמה בריבוע איזו בשורה מעוררת תקווה על-הבוקר מחזיקה לך עשרים אצבעות נראה לי שאבקש גם מכל דיירי הבניין מזל טוב גאיה

לילךפ

New member
"נס גדול היה פה" ../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

אומנם חנוכה כבר מאחורינו אבל אף פעם לא מאוחר לניסים שכאלה. מחזיקה לך אצבעות שתצליחי ושיהיה לך הריון קל ונעים לילך

תוליק

New member
יייייייייייייייישששששששששש!!!

כמה טוב לשמוע, כמה מעודד. תשכבי טוב טוב את שומעת
. תנוחי, תשמעי מוזיקה
ואל תזוזי מהמיטה ליתר ביטחון
עד שנדע כולנו שהכל בסדר. המון מזל טוב

ligo

New member
טלי

מזל טוב! תשמרי על עצמך, תנוחי ואני מאחלת לך הפעם הריון ארוך ומלא

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולולולו

מזלטוב טלי, איזה הפתעה נעימה תשמרי על עצמך הכי חזק שיש, תנוחי ואל תתאמצי עד שיפסיקו הכתמים. שיעלה ויכפיל וישלש ויפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. עשינו
על הריון ספונטני בהפסקה
נועם

למעלה