למתגייסים מותר לשאול לאן בצה"ל אתם מתגייסים ?
Z Zack DA New member 4/4/03 #1 ../images/Emo50.gif למתגייסים ../images/Emo70.gif מותר לשאול לאן בצה"ל אתם מתגייסים ?
L lsg101 New member 4/4/03 #2 טכנית אנחנו לא אמורים לדעת. אבל לפי ההימורים בפורום מתגייסים (שעד כה הוכיחו את עצמם כנכונים), המתגייסים ביום ראשון קרוב הולכים לתותחנים.
טכנית אנחנו לא אמורים לדעת. אבל לפי ההימורים בפורום מתגייסים (שעד כה הוכיחו את עצמם כנכונים), המתגייסים ביום ראשון קרוב הולכים לתותחנים.
L lsg101 New member 4/4/03 #5 בתותחנים טוחנים ../images/Emo13.gif אבל כך גם בכל מקום קרבי אחר (ואפילו בכמה לא קרביים). אז תמיד עדיף ללכת לכל מקום ולכל דבר בשמחה, עם מוראל גבוה ולא עם הראש באדמה. ותודה על האיחולים, צחי.
בתותחנים טוחנים ../images/Emo13.gif אבל כך גם בכל מקום קרבי אחר (ואפילו בכמה לא קרביים). אז תמיד עדיף ללכת לכל מקום ולכל דבר בשמחה, עם מוראל גבוה ולא עם הראש באדמה. ותודה על האיחולים, צחי.
A AirBalili New member 4/4/03 #8 כמו שנאמר... השמועות אומרות שזה תותחנים... אני אישית יש לי סיכוי להגיע לנ"מ... מה שיבוא-יבוא... שבת שלום, ותודה על ההתעניינות.
כמו שנאמר... השמועות אומרות שזה תותחנים... אני אישית יש לי סיכוי להגיע לנ"מ... מה שיבוא-יבוא... שבת שלום, ותודה על ההתעניינות.
A AirBalili New member 4/4/03 #9 כמו שנאמר... השמועות אומרות שזה תותחנים... אני אישית יש לי סיכוי להגיע לנ"מ... מה שיבוא-יבוא... שבת שלום, ותודה על ההתעניינות.
כמו שנאמר... השמועות אומרות שזה תותחנים... אני אישית יש לי סיכוי להגיע לנ"מ... מה שיבוא-יבוא... שבת שלום, ותודה על ההתעניינות.