תודה רבה רבה רבה ../images/Emo24.gif
כתבתי את זה גם בפורום שלי, לימודים ושיעורי בית.... וואי, ממש לא חשבתי שאני אתרגש מדבר כזה... לא יודעת..כמו לעבור מסגרת מגן לביה"ס ומביה"ס לתיכון וכו'... אבל.. היום עבדתי בפעם האחרונה בעבודה...ורק יצאתי והתחלתי לבכות זה כ"כ עצוב לסיים דברים שהיו רגילים אצלי במשך 12 שנה או יותר משנה (ביה"ס, עבודה) ולהתחיל מסגרת חדשה...כשאני רכוש של מישהו (
)... ואני צריכה להפרד מכל מיני דברים כי הם לא יכולים להשתלב עם הצבא. אבל אני שמחה. כי סוף סוף אני באמת אתרום למדינה (ככה אני מרגישה), ובדיוק זו התקופה הכי נכונה לדעתי להתגייס...ואני שמחה שזה יצא ככה (עד כמה שהמצב עצוב). ולמי ששאל אם סיימתי לארוז... עכשיו, כמה שעות בודדות מהגיוס, עוד לא סיימתי לארוז.. וואי, אני כזאת..אני אחת שיש דברים שהיא פשוט שומרת לדקה ה-90 ולא מתוך כוונה...אז זהו, שלא סיימתי לארוז..ואני בדרכי לעשות זאת וחבר'ה, אני לא עוזבת! אני עדיין לא יודעת איפה אני אשרת ואיך (בסיס סגור/פתוח) ומתי אני אצא הביתה וכו'...אז יש כל מיני עניינים פתוחים... ולחברי הפורום הזה במיוחד, אני לא אשכח אתכם ולא אעזוב אתכם... באמת התחלתי פה לפני כמה שנים...וגם כאן אני לא אעזוב
וגם את הריקודים עצמם אני לא אעזוב... אז אל תשכחו...אני לא עוזבת
וזהו אני חושבת ושוב, המון המון המון המון תודה לכווווווווווווווווולכם
אביגל.