../images/Emo5.gif

איזה פחד אני בדף הראשי של תפוז... תיבת מסרים שלי מהבהבת. יש 37 הודעות מאתמול בערב... כולן וברובן אנטי, זדוניות, מפחידות... מה קרה לאנשים? כולה פוסט...

שחררת יצירה לא?

ראיתי..וגם קראתי שוב..אמרתי לך שהיית במועדפים בבלוגיה. ו..גם קראתי כמה תגובות..וחלקן ממש לא נעימות. תסנני.. בוקר טוב גם לך אני לא נרדמת...

וואלה

כתבתי כל כך הרבה פוסטים שפורסמו עד כה.... כמה זכו להגיע גם למדורים אחרים... אבל ככה? 2,371 נכנסו רק מחצות הלילה.... הסטטיסטיקה בבלוג מראה כניסות ואני בשוק......... תיבת המסרים שלי מפוצצת...37 מעטפות ואחת יותר מפחידה מהשניה.. במסרים שמעולם לא חשבתי שאקרא...

שתקי את.

אני כולי רוטטת... אני כולי... מזיעה כאן.. אני כולי בפיחודים... מה הולכות לראות עיניי... אשכרה שולחים לי תמונות של כל מיני זיינונים..מכל קצוות תבל... "תראי מה את מפסידה"....... לו יודאת אם לקרוע את המסך מרוב התמוגגות או להתקשר לאופטומטריסט שמתמחה בפסיכיאטריה.... הולכת להיות לי חוויה טרום זיינונים... ני מושכת לי בקצוות השיער.... לא מתאפקת...קשה קשה... זה הולך ונהיה יותר הזוי וקטן... :}}}}

איזה לשתוק,איזה...

ג'ימי וונג הג'אפונזי שם... לא ממש עוזר לי לתפור ת'שקיק הקרוע שלי...ולמנוע ממני לשטוף בצונאמי,ת'ערים השכנות לי.

לח לוחיות......

לא הבנתי מאיפה כל השפיכות הרטיבותית הזאתי... הכל רטוב פה לי ולח... אני נקרעת... האישונים שלי מהבהבים.... עולה לי חום... אני אדומית...אני סמוקית...אני מבולבלת... איזה מבחר "מצומצם".... הולכת לכתוב פוסט חדש... ""למחשב שלי, היה זיכרון...זכרונו לברכה".

קטי30

New member
היית צריכה לקחת בחשבון ואנגלית

שיהיה לזה השלכות
קטן עליק' סוכנת X
להל"ן האפשרויות שפתוחות לפניך: תהני,
תצחקי,
תמחקי,
דפדפי
בוקר אור לך

ת'שמעי..

בכל שנותיי הצעירות, היפות, המסוקסות, המוצלחות...{חמסה חמסה חמסה} לא זכיתי מההפקר...להיות מופגזת ע"י ביצות סקסיות ועמוסות....{גם לא בשבועות ולא בטירונות} נראה לך שאמחק??????????. נראה לך שארפרף בנונשלאטיות אחריי כל ההשקעה שעשו פה? הולכת לתעד...כל אות, הברה, מילה...ותמונה
ב-עלמה-... כבר עשו איתי חסד...שמה לפחות שלחו לי דברים "אמיתיים"
.

קטי30

New member
צ'מעי (בחזרה ../images/Emo3.gif)

כל עוד לא יגיע שליח אנונמי אליך הביתה
אני ברילקסיות
כשאת אומרת לא למחוק למה את מתכוונת

מהצד

הפרונטלי של הגבות... זה עוד כלום.. מחקתי את ה-"מעודנים"..... בוקר אור קסםםםםםםםםםםםםםםםםם...

אני שמחה שהעזת להפתח בשירשור המקורי

אומנם לקבל תגובות ביקורתיות לא נעים לאיש אך אולי תקבלי פדבאק לחייך כדי ליצור פריצת דרך איש אינו רע וקחי את תגובותיהם כפידבק חיובי בינינו רובם הגיבו מה"אני" שלי כלומר דרכך הם הגיבו על עצמם התגובות בדרך כלל הזדהות חלק מגיבים מניסיונם עם אנשים כמוך וחלקם מגיבים מההכרות שלהם עם עצמם שנוהגים כמוך ונכשלים אל תבחרי להפגע דפדפי מה שלא באמת נוגע בך התגבובות שלהם אך אם קראת נקודות שבאמת את יודעת בצדקתם קחי ואימצי אותם אליך ונסי לשפר ולתקן למענך ולמען השלמות איתך ומקוה בשבילך שתמציאי כך את אביר חלומותיך ותגעי באושר שמחכה לו בהצלחה

אבל ...אבל..אילנההה

הנק' הזויתית שמה...ממש לא נגעה בי...וחדרה אליי...:}} מה? ללכת ולהשתיל לי משו למטה כדיי להרגיש מה עובר עליהם? איך אני אומרה להזדהות בדיוק איתם? סתם כזה כתבתי...וסתם כזה גינו אותי.... שאני כוסונית, רוסיה, שווה, בלונדינית, סקסית,חמה, רוטטת... ועוד ועוד... עם זה אני דפ'קא מזדהה מהצד האפל של הקווקזיות שבי... תוהה.. היום.. אם אני היא או היא אני... תודה על איחולייך בנוגע לאביר חלומותיי.. עם מצע ההצעות שנוחתות עליי ב24 שעות.. נראה לי וו'תרת על החלום ומגשימה פנטזיה... הולכת על ביקוע סופני..

nonna האחת

New member
מתוקה אל תתרגשי

או שבעצם תתרגשי-הכתיבה שלך מקסימה,העמדות שלך מן הסתם שנויות במחלוקת ומה ציפית לקבל תגובה או שתיים של "קראנו-אהבנו" הרי כתיבתך שמשקפת את אופייך ומזגך-מבקשת התייחסות לחיוב ולשלילה כתיבה כשלך,תוכן,איכות ורקע,אינה יכולה לעבור ללא התייחסות רב גונית תמשיכי ילדה,מי שלא יודע לצחוק על עצמו,יש לו כברת דרך ארוכה לכיוון ההתבגרות אני איתך

למעלה