להיימק שלום

מבחינה בטחונית אני שמאלני ואני יכול לרשום בלב שקט שעיתון הארץ אובייאקטיבי. גדעון לוי עשה את מה שהוא ראה לנכון לבצע. הוא לא בוגד הוא6 אזרח כמו כל אזרח אחר בארץ שמביע את דעתו. על מנת שתהיה תחרות בין העיתונים אנו זקוקים לעיתון הארץ

אשרת

New member
אובייקטיבי?

אם הוא מקדם אנג'דה מסויימת כיצד הוא יכול להיות אובייקטיבי? כאשר הוא מעדיף צד אחד , כיצד הוא יכול להיות אובייקטיבי?

עיתון הארץ לא מקדם אג'נדה של אף צד

הוא לא מקדם את עמדת השמאל במידה והוא היה מקיים הייתי מבחין הרי אני מתנגד מובהק לשמאל מבחינה כלכלית. עצם קיומו של עיתון הארץ מוסיף לתחרות ולכן הוא לא ישמאלני הרי יש לו מתחרים. גם מבחינה בטחונית הארץ לא שמאלני והוא גם יוצא נגד השמאל מבחינה בטחונית

Haemek

New member
"במידה והוא היה מקיים הייתי מבחין"?

תגיד לי אתה בכלל ראית פעם את עיתון הארץ? ראית מי פלח השוק אליו העיתון פונה? ראית את הפרסומות שם של רכבי פאר, מטבח ה 70,000 דולר? תכשיטים? קרוזים באלפי שקלים? על מה אתה מדבר? זה עיתון למבוססים ומעלה, אלה שהפרוטה מצויה בכיסם ואולי יותר מפרוטה. בדיוק הפורטרייט של שוקן הטייקון: שמאלני סובל ודואב מסבלם של העמים(כל העמים בתנאי שזה לא ישראל) אבל אוכל מאזה טוב ומרצדס זה הרכב הממוצע שם. אתה בכלל ראית פעם את העיתון? "הוא לא מקדם את עמדת השמאל במידה והוא היה מקיים הייתי מבחין הרי אני מתנגד מובהק לשמאל מבחינה כלכלית" אתה בכלל לא קורא הארץ, אם היית פותח אותו פעם היית מיד רואה. עיתון זבל שלא מאפשר תגובות של הקוראים שלו.

להיימק שלום

אני מנוי לעיתון הארץ. אם יש עיתון שאני קורא מבין שלושת העיתונים זה עיתון הארץ, למרות שאני מתנגד לרעיון שלא מאפשרים תגובה לקוראים זאת זכותו של העיתון. זכותו לפרסם איזה רכב שהוא רוצה. איך אחד שבעד רכוש פרטי יכול להיות שמאלני מבחינה כלכלית לא הבנתי. בקשר לשמאל מבחינה בטחונית הם סובלים גם מסבל מדינתם אני שמאלני אתה טוען שאני לא סובל ממה שקורה בישראל

למעלה