../images/Emo5.gif

כאבי בטן+צביטות+נפיחות (חשבתי שאני בהריון עם תאומים). יש לי לפניי תה מרווה כעת, מה עוד נגד תהפוכות מעיים?

נ י ש

New member
חחחחח נשיפ לא נופחות

אולי פעילות שמפעילה את שרירי הבטן..שמעתי שזו דרך מעולה ליצור פעולת מעיים תקינה. אולי כדורים קטנים ליצירת פעילות מעיים
.

חחחחחח, חומד

תחושה של הרעלת קיבה כלומר, בחילה ועוד... לא רציתי להגעיל את הפורום, אז התייחסתי רק לתאומים. או שאולי זו שלישייה? כשיוולדו- איידע. חחחחח אם אני צוחקת, סימן שהמרווה לא רעה...

מרי-לו

New member
עראק עם סוכר

זה מה שאמא שלי מכינה לי כשאני מתהפכת מכאבי בטן... וחוץ מלמסטל אותי זה גם עוזר

הצופה.

New member
לפתוח את החלון

להוציא את התחת ולנפוח בחוץ אפשר לחבר משתיק קול לחצוצרה אף אחד לא ישים לב (לא ידעתי שהריון עם תאומים גורם לנפיחות חחחחחחח)

מיקושה

New member
חחחח..מה באת עכשיו מה? חחחחחחחחח

רק שומע.. חח אה וירטואליה..איפשר לשמוע..חחחחחחחחחח

נודניקים

מכל מה שרשמתי רק את הנפיחות (הלא קיימות) קלטתם? זה מתנהג כמו ווירוס במע' העיכול. אני מחפשת משהו להרגעת המעיים, ולא שיטות להפקת גז בישול!

מרי-לו

New member
תרתיחי מים בקומקום יחד עם

חתיכת שורש ג'ינג'ר פרוס... אחרי שרותח תעבירי לכוס עם כפית סוכר (רצוי חום) עוזר להמון דברים במיוחד להורדת חום ולכאבי בטן... בריאות

הצופה.

New member
אהה שכחתי

רצוי לקנות כלב או להלוות מהשכנים (תמיד אפשר להאשים אותו) יכולה כל פעם שבא לך להזיז את כל הרהיטים בבית לגבי הריח תגידי שלא הזזת הרבה זמן את הרהיטים אפשר ללכת לבקר חברים שאת לא מחבבת כל כך קיצור אחד הלך לרופא ואמר לו דוקטור יש לי שילשול אני יכול להתרחץ? "אם יש לך מספיק" ענה הרופא

למעלה