אי אפשר גם ג'ולה וגם מגיני ידיים איך שוטר על טוסטוס לא מבין את זה... אה, אולי כי אין לו מגיני ידיים. חוצמזה, מה חשיבות הג'ולה בכלל? ולמה זה מפריע להם כל כך?
בלי הרצועה אי אפשר לעבור טסט - כי אז לנוסע אין במה לתפוס. עכשיו תעלה ותבוא המורכבת שיכולה להחזיק ברצועה בלבד בלי לעוף בטיול שבת על R1.... מישהו פעם אמר שהמורכב צריך לתפוס ברצועה, והיום כשלמורכב אין גישה לרצועה גם אם ממש בא לו/לה לגרבץ בטירוף - עדיין אי אפשר לעבור טסט. איזה מזל שלא בכל מקום מקפידים על זה.
הראתי לו שזה לא ממש משנה... הם ראו את השם של השוטר שעצר אותי ויצא מן "אווווו" קולקטיבי כזה כנראה הוא הנביילה היחידתי או משהו. בקיצור, הווינקרים לא עושים טוב למצבר שלי.. אז... מואה הא הא הא אה אני רוצה KTM 400... מה אתם ממליצים?
וקהל לקוחות מעט פחות תובעני - יהיה יותר קל למצוא כלים שמורים במצב מכני טוב. ה 400 עובדים מאומץ אז את צריכה לבצע בדיקה טובה טובה של האופנוע לפני שאת קונה.
למה את מוכרת? בגלל ג'ולה ווינקרים? ולמה, כדי לקנות עוד אופנוע שגם יעשה לך בעיות אם יתפוס אותך שוטר? ואם זה בגלל שהאופנוע מגביל אותך כדאי לך לשקול שיפור קל למנוע של האופנוע שאת אוהבת ומכירה במקום לעבור עוד מסכת תלאות עם איזה גרוטאה כתומה/לבנה שהשד יודע מה עברה. ותחשבי על זה.