../images/Emo45.gif כל הכבוד גבר

דוגמה ומופת, אור לגויים. שלחתי מסר לקראדי, צפה פגיעה
יש מקום בתא של שוני.

הרושמת

New member
נהייה לי סימן כחול באצבע מהג'ולה

אי אפשר גם ג'ולה וגם מגיני ידיים איך שוטר על טוסטוס לא מבין את זה... אה, אולי כי אין לו מגיני ידיים. חוצמזה, מה חשיבות הג'ולה בכלל? ולמה זה מפריע להם כל כך?

mishmishoid

New member
התשובה די פשוטה. הגולה נמצאת שם

מעניני אסטטיות בלבד, וכידוע השוטרים שלנו הם מאוד מאוד אסטטים. זה פשוט מפריע להם בעניים.

45degrees

New member
הג'ולה היא כמו הרצועה באמצע המושב

בלי הרצועה אי אפשר לעבור טסט - כי אז לנוסע אין במה לתפוס. עכשיו תעלה ותבוא המורכבת שיכולה להחזיק ברצועה בלבד בלי לעוף בטיול שבת על R1.... מישהו פעם אמר שהמורכב צריך לתפוס ברצועה, והיום כשלמורכב אין גישה לרצועה גם אם ממש בא לו/לה לגרבץ בטירוף - עדיין אי אפשר לעבור טסט. איזה מזל שלא בכל מקום מקפידים על זה.

הרושמת

New member
הם אמרו שזה שהאצבעות לא יחליקו

הראתי לו שזה לא ממש משנה... הם ראו את השם של השוטר שעצר אותי ויצא מן "אווווו" קולקטיבי כזה כנראה הוא הנביילה היחידתי או משהו. בקיצור, הווינקרים לא עושים טוב למצבר שלי.. אז... מואה הא הא הא אה אני רוצה KTM 400... מה אתם ממליצים?

kramberg

New member
בהמשך לשיחתינו

ביררתי קצת ואולי שווה לך להסתכל לכיוון ה-400EGS או SC, אם מישהו יכול לשפוך עוד אור בנושא אשמח, ההיכרות שלי עם הדגמים הנ"ל מצומצמת משהו.

45degrees

New member
אם כבר עדיף EGS - יותר שמן במנוע

וקהל לקוחות מעט פחות תובעני - יהיה יותר קל למצוא כלים שמורים במצב מכני טוב. ה 400 עובדים מאומץ אז את צריכה לבצע בדיקה טובה טובה של האופנוע לפני שאת קונה.

45degrees

New member
סטרטר זה EGS-E - קצת כבד ומגושם

למה לא DR650 כמו שהיה לטריניטי?

אורי-

New member
תעשי רשיון מעל 500

הסכום זניח ביחס לתמורה שהוא נותן לך - אפשרות להתאים אופנוע לצרכים, ולא להכניס נפח לשיקולים.

הרושמת

New member
גם נכון אבל גם אופנועים יותר כבדים

ואני צריכה להיות מסוגלת להרים אותם

ish996

New member
עדיין לא הבנתי...

למה את מוכרת? בגלל ג'ולה ווינקרים? ולמה, כדי לקנות עוד אופנוע שגם יעשה לך בעיות אם יתפוס אותך שוטר? ואם זה בגלל שהאופנוע מגביל אותך כדאי לך לשקול שיפור קל למנוע של האופנוע שאת אוהבת ומכירה במקום לעבור עוד מסכת תלאות עם איזה גרוטאה כתומה/לבנה שהשד יודע מה עברה. ותחשבי על זה.

אורי-

New member
../images/Emo68.gif-"מפחדת, מה יקרה אם אפול?"

- "אל פחד, אני ארים אותך".

למעלה