../images/Emo5.gif

הלילה קיבלתי הודעה במשיבון מהדוס הפסיכי, בה הוא מבקש שאני אתקשר אליו כי יש לו "חדשות שבטח ישמחו אותי". אני מפחדת להתקשר, כי אני לא יודעת מה יותר גרוע מבחינתי: שהוא יודיע לי שהוא מתחתן או שהוא יודיע לי שהוא חוזר ארצה.

נשמות אתם, שניכם. באמת תודה

על התמיכה. התקשרתי. אפשר להרגע. הוא לא מתחתן ולא חוזר ארצה. לא מסתמן סיכוי שאחד משני אלה יקרה בזמן הקרוב. הוא עדיין פסיכי. נרגעתי. (וגם קיבלתי את מנת ה"אני מתגעגע ולא יכול יותר בלעדייך" הרגילה).

סתם, נו. זו הנטייה הטבעית שלו

לדרמתיות-יתר של המציאות. משהו שקשור באיזושהי פרוצדורה מנהלית שהוא הצליח להסדיר אחרי הרבה זמן. אני חושבת שזו היתה הדרך שלו לוודא שאני באמת אתקשר ושהוא עדיין יכול להלחיץ אותי, כי הוא דיבר על זה בערך שנייה וחצי ומייד עבר לנושאים הפסיכים הרגילים שלו. אני גאה לומר שהצלחתי לנתק את עצמי מהם במידה מסויימת, בלי להפסיק "להיות שם" עבורו, כמו שמגיע לחבר שבאמת יקר לי, וגם הצלחתי לסיים את השיחה בזמן סביר ולא לטבוע בפסטיבל הגעגועים שהוא ניסה לשטוף אותי בו. בסך הכל, היה כיף לדבר.

Mנטה

New member
את יודעת שהשלב הבא הוא בעצם

לנתק מגע, נכון ? בשלב הראשון מתנתקים נפשית ואז הוא עדין חבר יקר אבל הדיבורים לא שוטפים בגל געגועים, בדיוק מה שאת מתארת, אבל השלב הבא זה ניתוק מוחלט. כמו שאני מכירה אותך
את בטח תחלקי עלי, ויום אחד כשתנוח עלי הרוח אני אכניס פה קיטורים בתחום הזה בכייף
אבל לדעתי אין מנוס, במצבים כאלו, לא חבר טוב ולא סקס טוב, רק ניתוק.

למעלה