• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
../images/Emo5.gif

מכירים את ההרגשה של לשמוע על ספר חדש שיצא, הספר נשמע לכם מעניין וסוחף ואתם לא יכולים לחכות לרגע שבו תשיגו את הספר ותתחילו בקריאה שתקח אתכם לעולם חדש ומרתק? אחרי ציפייה ממושכת אתם משיגים את הספר, מתיישבים לקרוא וקוראים את ההקדמה... ההקדמה לא מעניינת (ואפילו קצת משעממת) אז את מדלגים על ההקדמה ומתחילים ישר בקריאה ואז מתגלה שהספר הוא ספר משעמם, לא מעניין ולא מבינים על מה כל הרוח... ? לי זה קרא עם הספר החדש של אייל מגד(!!) "האור השחור". לא הצלחתי לסיים את הספר! פשוט לא הצלחתי לזרום ולהתחבר עם הסיפור! נורא ציפיתי לקרוא את הספר השני שלו אחרי שקראתי את ספרו הראשון ונורא התאכזבתי! יש שותפים בדעותיי?

Rivendell

New member
אז לא אהבתי ../images/Emo13.gif

גם לא ממש סבלתי, אבל אני לא יכולה להגיד שהוא השאיר עלי רושם מיוחד. ספר חביב במכסימום. פדופילי להפליא, מה שכן. נוט מיי קאפ אופ טי, אני מודה. אבל עובדה ש"לוליטה" הצליח בכל זאת לעניין אותי יותר. לא הייתי קוראת את השני שלו מראש. ולגבי אכזבות - היו לי והמון. הרבה ספרים שקראתי את חלק א שלהם וחלק ב גרם לי לרצות להטיח את ראשי בקיר, או גרוע מזה. גם בסרטים זה הרבה פעמים ככה.

Perry22

New member
לדעתי הראשון שלו

זה בכלל "סודות מונגוליה" ולא "חסד נעורייך"...
"TO LOVE ONESELF IS THE BEGINNING OF A LIFE-LONG ROMANCE"- Wilde

cuckingfunt

New member
לדעתי הראשון שלו...

טוב, לא יודע מה הראשון שלו, אבל אם יופייכם אינו מטעה אותי, הוא כתב פעם את ספרי פטריק קים תחת שם בדוי. אבל אני תמיד אזכור לו לטובה את התרגום לספר "הג'ינג'רמן" של דונליווי שהוא ספר מעולה אבל אין לי כוח להמליץ עליו בצורה המקובלת, אז או שתסמכו עלי או שתשכחו מזה (ונדמה לי שאני יכול לנחש במה תבחרו).

neta2

New member
מכירה גם מכירה../images/Emo4.gif

זה קרה לי עם "פונטנלה" (עדיין קורה) ..ועוד כאלו שלא זכור לי כעת. ולגבי מר מגד, קראתי את "חסד נעורייך", ואם אני לא טועה זה על הגבר שמנהל רומן עם בחורה צעירה ונוסע איתה להודו? מיותר לציין שאם אני נאבקת בזכרוני, אזי הספר לא הותיר אחריו רושם עז במיוחד. זכור לי כן, שהוא היה קליל וזורם. לא יותר מכך. תודה על אי ההמלצה. כעת לא אזנק עליו בחנויות

bana

New member
ראיתי את

"פונטנלה" בחנות הספרים והתלבטתי אם לרכוש או לא... מדברייך אני חושבת שלא... בנוגע ל"חסד נעורייך": מורה ניהל קשר עם אחת התלמידות שלו ונסע איתה לזנזיבר (אי ליד טנזניה - אפריקה).. הספר באמת קליל וזורם בגלל זה חשבתי שהשני שלו כזה... :(

siv30

New member
אני לא מופתעת

קראתי את חיי עולם מפרי עטו. ספר המתיימר להיות בעל מוסר השכל, משמעות ועומק פילוסופיים ותיאולוגים. בקצרה לא מני ולא מבי. אני שונאת סופרים המתימרים להיות פלצנים מנופחים...ולראיה בסטימצקי מרוב שהספר הזה נמכר ומבוקש, מחירו עומד על הסכום האגדי של 29 ש"ח. הסוף של הספר...משהו מדהים. אם מי מהקוראים יוכל או יואיל בטובו להסביר לי את הקשר של הסיום לספר בכלל ובפרט למהלך העלילה אני מאוד אשמח. כך שאכן אני לא מופתעת. אני ספרים של מר מגד הסופר המהולל לא אקרא יותר (במסגרת הסקר שנערך כאן לא מזמן). בריאות ואושר.

למעלה