giulietta

New member
../images/Emo5.gif

הילדים חזרו מסיבוב באופניים במרכז המסחרי עם... פרחים מפלסטיק צהובים וכתומים "זה בשבילך אמא, שסוף סוף הבראת" אני:
"קנינו פרחים שנשארים לנצח כמו שהבריאות שלך תהיה לנצח" אני:
ומייד מתעשתת: איזה מקסיםםםםםםםםםם פרחים משגעיםםםםםםםםםםםם תודה רבההההההההה מתוקיםםםםםםם שליייייייי............. (אינעל דינק, איפה אני אתקע את הדבר הזה עכשיו????????????) אחחחחחחחחח ילדים זה שמחה..........

מזל שלא חזרו עם כלב....

גם אני קיבלתי פעם פרחי פלסטיק כחולים מחברה, שמרתי אותם בארון למקרה שהיא תבוא לבקר. שימי אותם באגרטל שבוע שבועיים ואז תגידי לילדים שמישהי אצלך בעבודה מאוד חולה....

giulietta

New member
קרנונה

ארון המעילים בכניסה כבר דחוס בכריות מכוערות לספה שקיבלתי ממישהו, צלחת ממתכת לא מזוהה עם "פירות" מפלסטיק, נר ריחני (לא רוצה לתאר מה מזכיר לי הריח) ועוד... כל אלה מוכנים לשליפה מיידית מהארון רגע אחרי שאני מציצה בעינית לוודא מי דופק בדלת... חחחחחחחחחחחחח

נעמי 1

New member
חמודים הילדים... רק המחשבה

שווה זהב. ואפשר לשתול את הפרחים בגינה

נשית~37

New member
להלן עיצה פרקטית...

שימי על המקרר ממש מאחורה. ככה אפ´חד לא רואה את הזוועה (חחחחח) ומצד שני תוכלי את להציץ בזה מתי שתרצי ולהתענג על אהבתם. עכשיו, אם יבואו הילדודס וישאלו למה דווקא שם שאפ´חד לא רואה. פשוט מאוד אוצרים שלי....זו המתנה הכי יפה שקיבלתי מכם, ואני לא רוצה שאף אחד יסתכל עליה...זה שלי ושלכם for ever and ever הא? הא? איך זה?

אני מה שלא נראה לי תמיד אומרת

לילדים שלי נתתי לסבתא מתנה או לדודה, חיחיחיח ואז שהם באים לשם ושואלים אותן הן לא יודעות מה לענות(איזה רעה אני לפעמים)

giulietta

New member
רעיון מצוין

חדר השינה. ממילא הכל מוסתר בערימות כביסה ולא רואים כלום. אחלה קרן

למעלה