inbardaf

New member
שים לב למשפט הבא:

"זה טוב עבורה בדיוק כמו שזה טוב לך."
וכמה מילים אישיות: אני עוקבת אחרי הארגון והבחורה כבר כמה זמן. הוא משך את תשומת ליבי מכמה בחינות. לא הלכתי לשום סמינר שלה, אבל ראיתי אותה מדברת בתוכנית טלויזיה וקראתי דברים שהיא כתבה. כמו שזה נראה, הבחורה פשוט עושה קאוצ'ניג מסיבי בסדנאות. היא בונה לאנשים חזרה ביטחון וגישה לאנשים. וזה ניכר גם מהמכתבים שאנשים כותבים אחרי הסדנאות. אני לא רואה בזה דבר רע. אבל אני חושבת שהמטרה שהיא שמה - נוראית. כמו שהרגשת
אז בוא נקווה שאנשים שם ישתנו לטובה ולא יקחו את המטרה שהיא מציגה כמטרה לעצמם.

ד"א, היא שחורדינית ../images/Emo8.gif

אחותי הקטנה הראתה לי את האתר שלה, ורצתה שאבוא איתה לסדנה כזו. כשקראתי כמה דברים, למשל משהו כמו "גברים לא נמשכים אל אמזונות". והכוונה שהאישה תתן לגבר להרגיש שהוא זה שמחליט והוא זה ששולט
זה כבר עיצבן אותי. כאילו, מה, גם אני אוהבת לשלוט! רק בגלל שאני אישה אסור לי? אני צריכה להתחבא ולהסתיר את עצמי רק בשביל שאמצא חן בעיני גבר? שטויות! אני זה אני ומי שרוצה אותי ויש לו האומץ לאהוב "אמזונה" רק ירוויח מזה פי 7 מאשר אותם גברים שמחפשים שפנפנות. והיו לי ויכוחים עם אחותי שטענה "לא, את רק תתני לו להרגיש שהוא זה שאמר את המילה האחרונה, או שהוא המחליט כשלמעשה את הכנסת לו את הרעיון מאחורי הגב", וזה עוד יותר הרתיח אותי. למה אני צריכה לשחק משחקים ? למה אני צריכה לחשוב פעמיים לפני שאני פותחת את הפה בשביל ש"לא יחשוב חס וחלילה שאני זו ששולטת". איזה מן יחסים אלו? זה לא הוגן. הגבר יכול לעשות מה שבא לו ואני צריכה ללכת על חרסינה ולהיזהר לא לשבור אותה. אמרתי לאחותי שאם אהיה כל כך נואשת, אבוא איתה לסדנה הזו

הוספה:

שימו לב לסקס-אפיל שמוקרן משתי התמונות הקיצוניות באתר. במיוחד מהתמונה של הבחורה מימין - זה עוד יותר מעצבן אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inbardaf

New member
אח.. אח.. אחותי..

על זה בדיוק רבתי שבוע שעבר עם כמה אנשים. למה אני צריכה 'לשחק' אותה? מי שלא טוב לו שילך. וראיתי את הפרסומים שלה על האמזונות. וראיתי אותה מדברת בטלויזיה. 'תני לו להרגיש גבר'
מי שלא מרגיש גבר, רק מפני שגם לי יש כוח, הוא לא גבר באמת. הוא בסה"כ בבון שלמד לאכול בסכין ומזלג.

Berethor

New member
תנו כבוד לאמזונות

שחורדינית? אוליי היא רוצה לשדר בזה מסר. בנוגע לאומץ את צודקת, כמו שאמרה מלכת ספרטה בזמנו ששאלו אותה למה יש לנשים שם כל כך הרבה זכיות, היא ענתה "כי רק הנשים בספרטה יולדות גברים אמיתיים" והפרוש למשפט הוא שרק גבר שמסוגל לקבל נשים כשוות הוא גבר. אמזונה היא אישה חזקה, חכמה ועצמאית, הפחד הגדול ביותר של כל השובניסטים והנצלנים.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

ראיתי ראיון איתה בטלויזיה. היא ממש מסבירה לבנות שהן צריכות לתת לגבר שלהם להרגיש גבר. אני אומרת, מי שלא מתאים לו לקבל אותי עצמאית כמו שאני שילך לחפש מישהיא אחרת. בכל מקרה הוא לא מתאים לי, אז למה אני צריכה לשחק?
בעיני גבר אמיתי הוא גבר שמסוגל לקבל אישה חזקה. וחשבתי על המשפט הזה גם..

אולי נעשה מהפכה במדינה הזו

ונעלה לשילטון. 90% נשים ונשנה את כל החוקים כאן. זה פשוט עולה לי על כל העצבים הקטעים האלה

inbardaf

New member
את צריכה דחוף לקרוא את הספר

'להדליק את הבנות'. את תאהבי אותו. הספר מתאר עולם שבו הבנות שולטות והבנים עוברים חינוך מחדש...

מה את יודעת...

אולי בעוד כמה דורות זו תהיה מציאות. בדיוק כמו ספרי המדע בדיוני שתיארו טיסות לחלל, וכל מיני דברים שהיום הם מציאות קיימת ובזמנו זה היה בידיוני לחלוטין

מקמיקא

New member
הרבה דברים המציאו

*בגלל* שכתבו אותם בספרי מד"ב. הייתה לי הרצאה על עתידנות לא מזמן, והיו הרבה דוגמאות, אבל היחיד שאני זוכר כרגע - שלושת חוקי הרובוטיקה של אסימוב (למי קרא\ראה "אני, רובוט"), הם כרגע תחת פיתוח כבסיס לאינטליגנציה מלאכותית.

inbardaf

New member
אני מאמינה שזו אכן תהיה המציאות

היא היתה בעבר והיא תהיה בעתיד. אבל בעתיד הכ"כ רחוק שזה לא ממש רלוונטי לימינו. היום רואים רק ניצנים של זה.

innocence

New member
יש הרבה "סדנאות" בסגנון

וגם אם באופן עקרוני אין לי בעיה עם העלאה של ביטחון עצמי בכל הנוגע לזוגיות ויחסים, הרבה מהם מציגים את הדברים כך שישמעו שוביניסטיים ומגעילים. למשל איזו קבוצה שבה נאמר "להשיג כל בחורה שתרצו!" ובעצם מדבירם על איך לשכנע אותה לקיים יחסי מין גם אחרי שהיא אמרה לו ע"י הפעלת לחץ פסיכולוגי עליה. אם זה לא כמעט אונס אני לא יודעת מה כן @_@

inbardaf

New member
זה לא כימעט אונס

זה אונס לכל דבר ובסופו של דבר ככה גם תרגיש הבחורה אחרי. חבל שאנשים לא מכירים בזה. ואותה בחורה לא תדבר על זה או תתלונן, כי היא תדע שאין למי ועל מה.. מה היא תגיד? הסכמתי אבל זה לא היה באמת אני? אני אדם חלש והוא נצל את זה? זה בדיוק כמו ניצול יחסי מרות. זו אותה דינמיקה. רק שכאן אין דרך להוכיח את המניפולציה שהופעלה.

inbardaf

New member
אני חושבת שבמקרה שלה

זה בדיוק הפוך מהכוזרי: מעשיה רצויים, אבל כוונותיה לא.

היא עוד יותר מעודדת שוביניסטיות

ואפליה כנגד נשים. היא לא תורמת בכך שום דבר טוב לנשים ולמעמד שלהן בחברה. היא חושבת שבני אדם הם יצורים מטומטמים שצריכים לשחק ולהשתמש במסכות בשביל לקיים זוגיות בריאה. להיפך, מה שהיא מציעה רק יביא בסוף ליותר מירמור ותיסכול. זה זילזול גמור בפוטנציאל שלנו. המציאות היא לא הוליווד. לבבות ופרחים לא יורדים מהשמיים כשאישה מעפעפת בעיניה ובקול מתחנחן אומרת: "כן, יקירי". ובכלל, אם לאישה יום אחד ימאס מכל הקטע הזה, מה יקרה אז? הגבר יעזוב אותה בגלל שהיא לא ממלאת את תפקידה כנשלטת בתא המשפחתי. זה טימטום וחוסר אחראיות לעודד התנהגות שכזו. לדעתי, מעשיה לא רצויים. עדיף שתלך לעשות פדיקור מניקור ותשתוק

inbardaf

New member
במעשיה רצויים

התכוונתי לזה שכל גישת הקואצ'ינג בכללותה, מעלה ביטחון עצמי ונותנת תובנות מעשיות לחיים מאוד יעילים. היא משתשמשת בטכניקה טובה, אבל מציבה מטרה איומה. א, ב, בתהליך קוצ'ינג זה המטרה. בנית החזון. החזון שלה מטומטם, אבל הכלים מצויינים. זה בדיוק כמו שאפשר ללמד מישהוא אומנות לחימה. הוא יכול ללמוד את זה במטרה להגן על עצמו או במטרה לתקוף. מי שמלמד במטרה לתקוף, עשה עוול נוראי, אבל עדיין התלמיד שלו ידע גם להגן על עצמו. היא מנציחה את מאזן הכוחות הישן בין גברים לנשים תחת מעטה של משחק, כי הנשים שהיא מזמינה לקורסים שלה הן נשים חזקות-'אמזונות' והגברים חלשים. היא מלמדת גברים ליצור קנאה ככוח משיכה ונשים חולשה ככוח משיכה.
וכולם משחקים..

ייבושם לה...

אני מעדיפה לחיות בלי מסכות ובלי משחקים ולהיות כנה עם עצמי. ומי שרוצה לחיות בסרט - העיקר שיהיה מאושר
תזכורת: 1. גוהסט 2. מס טלפון של מה-שמה לייעוץ צימחונות

למעלה