../images/Emo5.gif

מוח מעוות. ה"וועד למען הדמוקרטיה" מארגנים עצומה לשחרר את יגאל עמיר מהכלא במדינה דמוקרטית (או לא) יגאל עמיר היה נידון למוות והיום אפילו התולעים שלו כבר היו מתים אבל בישראל, החיים טובים, אפשר לרצוח ראש ממשלה ואח"כ להתחתן, להביא ילד (איזה קטע זה יהיה אם הוא יקרא לו "איציק"?) פסיכים

השם של התינוק יהיה "שלום"

90 % בטוח. סלח לי אבל ה"דפוקים" זה התקשורת שנותנת במה לחארות האלו.

goldy

New member
כנ"ל לגבי המחבלים

אתה חושב שאים הוא היה ערבי סיכויו להישתחרר היו טובים יותר?

למה צריך להשוות אותו למחבלים?

אני לא מבין את ההשוואות המגוחכות הללו אז נשחרר גם אותו בגלל זה?

מה זה משנה מי יותר מסוכן!?

משנה מה הבן אדם עשה, ומה המשמעות של זה להזכירך, רצח ראש ממשלה הוא לא פשע מן השורה

goldy

New member
ואים ראש הממשלה

היה רחבעם זאבי? האים גם אז ההיתה מגיב באותו אופן?

CajU9

New member
כי תבין יותר לעומק למה אני מתכוון.

מחבלים מתאבדים זו סכנה ברורה, מיידית ומוחשית. כשיש לך רוצחים בתוך העם, אנשים מטורפים- זה הרבה יותר מסוכן. הם יכולים לגרום ליותר נזק, להתאחדות והסתה- דוגמת כנופיות הנאצים הקטנות שמקננות פה, ולמזלנו בגלל שבמדינה הזו עדיין יש שפיות, עם חזק ונורמלי בכל זאת, עוד לא קרה פה המקרה שבוקר אחד קם אדם בשקט בשקט, לקח אם16 וריסס את כל האנשים בבית הכנסת- כמו שבארה"ב זה קורה בכנסיות. כי עדיין, יש פה את השפיות. אבל לך תדע.. הסכנות הכי גדולות לקיום המדינה זה לא הערבים שמסביבנו, אלא בעיות החינוך שמהן יגיע סוף המדינה, בריחת כל המשכילים מפה, וכמובן אנשים קיצוניים ופילוג. אני חושב שבכל מדינה דמוקרטית- אלה הסכנות האמיתיות.

אני עדיין לא מבין איך זה מוריד מרצח ראש ממשלה

לא היה צריך לתלות את עמיר בגלל שהוא מסוכן לציבור, כי הוא לא (תלוי בדעה הפוליטיות כמובן) אלא בגלל המעשה שהוא עשה.

CajU9

New member
לא מוריד כלל וכלל..

לא אמרתי זאת. אמרתי שאנשים כאלה יותר מסוכנים ממחבלים, זה הכל. אתה צודק, בראש ובראשונה דינו צריך להחשב על פי מעשיו דבר ראשון- רצח. ועוד של ראש ממשלה. אחרי זה הדברים שמסביב.

ממש לא

אבל לא מדובר ברצח "מקרי" של פוליטיקאי מן השורה על מריבה בכביש או משהו כזה. מדובר ברצח פוליטי של ראש ממשלה הרצח הזה הוא פגיעה חמורה בדמוקרטיה, ועל כך יש לדון זאת באופן אחר.

שאפולי

New member
מה????

אז "רצח פוליטי של ראש ממשלה" נראה לך יותר פגיעה יסודית במדינה מאשר לדוגמה "רצח של אבא את אמא"? או "רצח של נער ע"י נער אחר בגלל כסא?" זה לא פגיעה בכל עתיד שהוא?

זו פגיעה כמובן

אבל אני מדבר על פגיעה בדמוקרטיה לרצוח את ראש המדינה על מנת לסכל הליך מדיני זה עניין ומישור אחר מרצח על רקע פלילי (יהיה נורא שיהיה) אני לא חושב שאפשר לדון באותו אופן מקרים כאלו

למעלה