תודה לכם
אחרי הקאות בלתי פוסקות, בלילה הקודם הצלחתי לישון קצת, ובמשך היום הייתי בעיקר עייפה והיו כאבים משונים אבל לא חזקים. זה מוזר איך ערב אחד מרגישים ממש זוועה, וערב אחרי הכל חוזר לקדמותו. זה התחיל בארוחת מולים טעימה והסתיים בשאלה ששאל אותי בן זוגי: מה פתאום אכלת מולים? עוד יש לי מה ללמוד בנושא, ומסתבר שלא די בלהקפיד על אכילת מאכלי ים בעיירות חוף בלבד, צריך לוודא שמדובר בעונה הנכונה. וגם להסתכל על הצבע של מה שמכניסים לפה... בקיצור, מדובר בתופעה שכיחה למדי וכולם פה מכירים אותה די טוב. חוץ ממני כמובן, אבל עכשיו גם אני מכירה. לגבי חליטות השומר והקמומיל - קיבלתי את הרושם שהן לא ממש משפיעות על הקיבה עצמה, אלא יותר על המעיים. האם אני טועה? במנטה בחרתי כי הבנתי שיש לה יותר השפעה על הקיבה, אבל גם כי פשוט הרגשתי צריבה ותחושה של חום, ורציתי שתתקרר (אגב, חשבתי שגם מנטה וגם נענע מקררות, אני לא מכירה את הטענה שהנענע מחממת. מה ששתיתי היה בכל מקרה מנטה. הלוואי והיה אפשר למצוא כאן נענע...) אני חושבת שכמו אחת העצות שקיבלתי במסרים, היה עדיף לא לאכול כלום ולהסתפק בשתיית לגימות קטנות מאוד של מים חמים, אבל תחושת החום וחוסר הנוחות בקיבה גרמו לי לחשוב שאם אוכל זה יירגע, ואת המים ממילא הקאתי. לעולם לא אגע יותר במולים, אבל אני מנסה גם ללמוד מכך להבא. מן הסתם אם אוכלים משהו מקולקל, צריך לחכות שהגוף יסלק אותו, ואני שמחה שהקיבה שלי מקיאה ישר ולא מספיק חזקה על מנת להכניס את זה לגוף. מצד שני, אני עדיין מחפשת דברים שיכולים לעזור בפעם הבאה שארגיש כך, ויהיו בשליפה. כי כשחולים קשה מאוד לחשוב בהיגיון...