אודליה3

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

תארו לעצמכם את הסרט הארי פוטר בדיבוב לעברית
את תנועות הפה שליהם. את הקול שהארי שומעה בלחשננית.. אתם מוזמנים להגיב כאן את כל מה שאתם חושבים על זה.. מצמרר...
בעעעעעעעעעעעעעעעע!

הגרהS

New member
ראיתי בעיברית ../images/Emo5.gif

טראומההההההההההההה הלוותי מחברה שיש לה את הקלטת בעיברית (אחים קטנים) ואחים שלי ראו איזה פחדדדדדדדדד ממש מגעיל שהפיות זזים בלי שום קשר והדיבוב מסריח איכסה , לא ממומלץ!

i l0ve u

New member
אני ראתי בעברית- בקולנוע! טראומה...

הלכתי עם אחותי הקטנה ולא היה לי ברירה אלא ללכת לסרט בעיברית וחוץ מזה את הראשון ראיתי באנגלית וגם הקלטת באנגלית...וזה בכלל היה לי מוזר אבל ממש מזעזע אבל זה בסדר כי אחר כך מתעמקים יותר בעלילה וזה פחות מפריע...

natalyrst

New member
אודליה....

אני פשוט מעדיפה לא לראות ולא לתאר לעצמי חוויה מפחידה שכזו

אודליה3

New member
נתלי....

צודקת!! איכסה..
תארו לכם את החלק שהרמיוני משכנעת את הארי לאכול...
מצמרר
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!

L../images/Emo6.gifL../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo186.gif

רק המחשבה על התנועות פנים...*נקרעת מצחוק* זה מזכיר לי את הפרסומות המדובבות האלה של קינדר....חחחחחחחחח.... "זה קינדר בואנו- ובואנו זה טוב"...............האהאהא

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifטחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שי, גדולה
חחחחחחח....- "אה
בואי ננחש
"
בכל מקרה... יש לי את "הארי פוטר ואבן הכחמים" בדי וי די ויש שם כל מיני בונוסים ש!!ים בהחלט
ואחד מהם זה שיש קטע מהסרט ואפשר לבחור שפה ואז הקטע יהיה בשפה הזאת וזה כ-ז-ה ק-ו-ר-ע
יש במלאאאאא שפות- קוריאנית, ויאטנמית, מה שאתם לא רוצים
אפילו סינית ויפנית די זה כזהההההה קורע

הגרהS

New member
חחחחח קינדר בואנו איזה פחד

**טראומת ילדות** אל תשאלו, עדיין מפחיד אותי.... אבל מנדוזה הכי מפחיד אימאלה (טראומה מהכלב השמן)

למעלה