../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifלחץץץץ
טוב, למרות שאני מכחישה, אני חייבת להתחיל להתרגל לעובדה שביום ראשוןןןןןןןןןןןןן הזה אני מתייצבת בקיבוץ ומתחילה את החפיפה לקראת שנה הבאה! וואו איזה לחץ!! אבל משום מה הרכזת שלי לאמרגיעה אותי!! ההורים של המשפחתון בכלל לא התקשרו אליי למרות שהם הבטיחו וכבר לא נעים לי להתקשר
ואין לי מושג מתי להגיע ומה קורה.. לא חתמתי על שום טופס ולא קיבלנו שום קלסר (אני לפחות) ביחד עם התיק של שלומית ואמרו לי שצריך לחתום על איזה משו ולא חתמתי על כלום! אין לי מושג מתי מקבלים את ה"חוגר" הזה, ועוד מלאא דברים!!! חוצמיזה ששמעתי כבר שבנות שהולכות לגור יחד נפגשות או יפגשו או לפחות הרכזות יצרו ביניהן קשר! אני פגשתי אחת מהבנות שאיתי בדירה אבל הייתי יותר מידי נסערת כדי לדבר איתה באותו רגע והשתיים האחרות כבר מכירות ולי אין מושג מי הן ומתי הן באות!!! אוףףףףףףף כל העניין הזה מעיקקקקק!!! וחברים שלי עוד עושים לי מסיבת פרידה יומשישי והחבר הכי טוב שלי כמעט בכה היום שדיברנו על זה!~ זה כל כך קרוב אבל אני מרגישה כ"כ לא מוכנה!בלע! להרגיע אחרים אני יודעת אבל כשזה נוגע אליי זה כבר סיפור אחר חח..
טוב, למרות שאני מכחישה, אני חייבת להתחיל להתרגל לעובדה שביום ראשוןןןןןןןןןןןןן הזה אני מתייצבת בקיבוץ ומתחילה את החפיפה לקראת שנה הבאה! וואו איזה לחץ!! אבל משום מה הרכזת שלי לאמרגיעה אותי!! ההורים של המשפחתון בכלל לא התקשרו אליי למרות שהם הבטיחו וכבר לא נעים לי להתקשר