לחץץץץ

בלה בלה5

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifלחץץץץ

טוב, למרות שאני מכחישה, אני חייבת להתחיל להתרגל לעובדה שביום ראשוןןןןןןןןןןןןן הזה אני מתייצבת בקיבוץ ומתחילה את החפיפה לקראת שנה הבאה! וואו איזה לחץ!! אבל משום מה הרכזת שלי לאמרגיעה אותי!! ההורים של המשפחתון בכלל לא התקשרו אליי למרות שהם הבטיחו וכבר לא נעים לי להתקשר
ואין לי מושג מתי להגיע ומה קורה.. לא חתמתי על שום טופס ולא קיבלנו שום קלסר (אני לפחות) ביחד עם התיק של שלומית ואמרו לי שצריך לחתום על איזה משו ולא חתמתי על כלום! אין לי מושג מתי מקבלים את ה"חוגר" הזה, ועוד מלאא דברים!!! חוצמיזה ששמעתי כבר שבנות שהולכות לגור יחד נפגשות או יפגשו או לפחות הרכזות יצרו ביניהן קשר! אני פגשתי אחת מהבנות שאיתי בדירה אבל הייתי יותר מידי נסערת כדי לדבר איתה באותו רגע והשתיים האחרות כבר מכירות ולי אין מושג מי הן ומתי הן באות!!! אוףףףףףףף כל העניין הזה מעיקקקקק!!! וחברים שלי עוד עושים לי מסיבת פרידה יומשישי והחבר הכי טוב שלי כמעט בכה היום שדיברנו על זה!~ זה כל כך קרוב אבל אני מרגישה כ"כ לא מוכנה!בלע! להרגיע אחרים אני יודעת אבל כשזה נוגע אליי זה כבר סיפור אחר חח..

asifff

New member
חחחחח חמודההההההה

אווווווו מה קורה איתך שוש?.....יצא להכיר את הצד הלחוץ שלך בסמינר אבל עד היסטריה כזו...? חיחיחי... יהיה בסדר שי'צוק...
מסתבר שכולם לחוצים ומתרגשים.. ואם זה עוזר קצת.. גם אני לא פגשתי את הבנות או ראיתי את הדירה
.... והלחץ של המסגרת החדשה והעזיבה של המקום הבטוח והמוכר
... אני חושבת שזה קיים אצל כולם
.. אז קחי את זה בקלות
(חח כמה קל להגיד אה...
) ויהיה בסדר!!! את מותקקקק
והילדים ימותו עלייך
!!!!!!! חוצמזה שאני לא חושבת שצריך להיות לך לא נעים להתקשר לרכזת לברר פרטים אחרונים... פשוט תתקשרי אליה
.... ו
י
ה
י
ה ב
ס
ד
ר !! ב
ה
צ
ל
ח
ה !
!

בלה בלה5

New member
דיברתי היום עם הרכזת שלי:)

וגם עם בעל המפתח של הדירה שאמר שזה בסדר מבחינתו שאני אבוא מחר! אז מחר אני נוסעת להעביר את הדברים הכבדים לדירה!!!!
ודי סידרתי את הבלאגן שהיה לי כי הכנתי תדברים שהייתי צריכה והתחלתי לארוז וכאלה:). ואז התקשרתי לרכזת שלי והיא נשמעה עצבנית
וחסרת סבלנות! אז קיצרתי... רציתי לקחת ממנה תטלפונים של הבנות שאיתי בדירה כי בעלה המפתח ביקש ממני להודיע להן כמה דברים והיא אמרה שהיאתודיע להן בעצמה
(ברור..) ככה שאני אדבר איתן או אפגוש אותן רק ביום ראשון...אבל לא נורא..
זהו זה, אני מקווה שההורים של המשפחתון קיימו את ההבטחה שלהן להביא תבת שירות של שנה שעברה שתעשה לנו חפיפה, ושהכל יעבור חלק ואסיף!!שיהיה גם לך בהצלחה!!
ואיזה מגניב שיצא מה שביקשת-דירה של צמחוניות!אני זוכרת שאמרת לי שזה יהיה מושלם אם זה יקרה (עכשיו רק נשאר לך לקוות שהן לא מעשנות ואז בכללל הכל מושלם!!)

asifff

New member
../images/Emo9.gifחחח

איזה חמודולה את שאת זוכרת
!!!! הן גם לא מעשנות
!!!! בחיי שזה נשמע כמו גן עדן
.. פחחחחחח יווו שוש אני שמחה שזה הסתדר לך!!!! אל תדאגי... תפגשי את הבנות ביום ראשון ויהיה מעולה
!!

למעלה