0-{

Woogyman

New member
אני אנצל את השרשור הקטנטן

כדי להודיע על העדכון של האתר! הוא עודכן עם המונמון דברים חדשים - מועדון, משחק, תוכנה ועניינים. אז כנסו, ספרו לחברים, הורים, דודים ושדים. שלום וביי :) (אני לא הולך אגב להודיע כאן על כל עדכון, רק חשובים וגדולים)..

Ophel McNeil

New member
עצה ממישהי שאין לה אתר וחצי

אתר, אבל היא גולשת הרבה. עדיף עדכון יומי קבוע וקטן, מאשר לחכות כל השבוע, ואז לעדכן מ-ל-א. חוץ מזה, החתימה בספר האורחים שלך לא עובדת....
אבל אתר נפלא!

Woogyman

New member
יש בעיה עם הספר הקטן והדפוק :)

נקווה שיסתדר מתישהוא. בקשר לעדכונים - זאת הייתה התוכנית המקורית אבל העדכון הזה גדל וגדל. בכל מקרה, קיבלת את ההודעה עם הפרטים של המועדון? (סורי שזה לא במסנג´ר לין, אבל אם היא לא מקבלת את ההודעות שלי...)

PopPy

New member
יהההההההההההה../images/Emo85.gif

שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת שולת אני חולה על האתר שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חכה חכה... עוד לא סיימתי עם הסקינים של ג´וליאן והתמונות שאני צריכה לשלוח לך
לא משנה שאני מדברת איתך עכשיו באיציק- האתר מהמםםםםםם! אני רוצה לדעת לעצב כמוך
לא מצאתי מייל לשלוח לך גרפיקות של מעריצים לפינה, אני מצרפת את שלי (על קול כמובן
)- My Angel From Hell, אם אתה רוצה אתה יכול להוסיף אותו לשם, רובו אומנם בפאוור פוינט ובצייר עם גימור של פיינט שופ, אבל יחסית למישהי שלא מבינה כלום בעיצוב אני חושבת שיצא סביר

Woogyman

New member
סידרתי את בעיית הגלילה במועדון

היו גולשים שלא הופיע להם פס גלילה בצד של המועדון אז הם לא יכלו לראות את כל העמוד (כאילו לא יכלו לרדת למטה). כל מי שלא היה לו את זה, לא ראה כלום מהמועדון... הבעיה סודרה בכל מקרה, אז מי שלא ראה שיכנס שוב...

SaberTooth

New member
רק הערה אחת קטנה...

למה יש "דף כניסה"
למה הדף הראשון לא יכול להיות הדף הראשי של האתר

Woogyman

New member
כי האתר בתוך חלון...

והחלון צריך להיפתח מתישהוא.. בשביל זה יש דף כניסה.

SaberTooth

New member
אז אי אפשר...

אז אי אפשר להוציא את האתר מהחלון, כמו שהאתר הראשון היה

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif

מזל טוב לפתיחת האתר (מחדש) דרך אגב.. חיפשתי מעין "ספר אורחים" או משהו בסגנון ולא מצאתי .. חבל שאין - זה כיף לקבל מחמאות :)) ולדעתי עדיף לעדכן פעם בשבוע הרבה מאשר כל ים קצת - זה גם יותר נוח! בכל מקרה, האתר ממש יפה = הכשרון חוגג. לי.

As I Am

New member
../images/Emo103.gif

אז למה האתר לא יכול להיות בחלון דפדפן רגיל וצריך להפתח בחלון נפרד? (והתמונה של הדף כניסה מזעזעת
)

למעלה