0-{

Ophel McNeil

New member
../images/Emo5.gif0-{../images/Emo5.gif

הרגע קראתי שנועה תישבי יצאה עם ג´וליאן מקהמון..... (אותו תיארו, דרך אגב, ככוכב "פיופלר" ובנו של ראש ממשלת אוסטרליה בשנות השבעים. סליחה
!|) חחח....

Paige

New member
שמעתי על זה...

אבל אני לא יודעת אם זה נכון... o_O אבל מה שכן, הוא כן היה כוכב "פרופיילר" והוא אכן בנו של ראש ממשלת אוסטרליה בשנות השבעים, וויליאם מקמהון. והוא גם היה נשוי לאחות של קיילי מינו.

Woogyman

New member
אחותה של נועה תשבי איתי בשכבה

אתי, לסדר לך את המספר של ג´וליאן?

Woogyman

New member
היא באמת לומדת איתי

אבל זה פאדיחה ללכת ולבקש ממנה משהו שאני בכלל לא בטוח בו :).

Phoebe again

New member
גם אני רוצה! ../images/Emo99.gif

אבל נועה תשבי?
מה לו ולה? רגע זה אומר שאין לו משהו נגד ישראליות...

PopPy

New member
*קופצת על סם*../images/Emo85.gif

כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! כן! ג´וליאן
יצאה עם נועה תשבי שאחותה הקטנה לומדת בכיתה שלך?!?!?!?!?!?! מי צריך את המספר שלו?! אני רוצה את הכתובת שלו! אני אלך אליו מיד הביתה! זו תהיה אהבה ממבט ראשון! (מהצד שלו כמובן, אני מאוהבת כבר ממזמן
) מעניין אם באוסטרליה גבר שיוצא עם בת 14 נחשב פדופיליה
לא משנה! נחכה 4 שנים! הכל בשביל ג´וליאן

Paige

New member
רגע -

אני ואת יחד זה 27 ותשעה וחצי חודשים... את חושבת שזה ייחשב לחוקי? o_O

PopPy

New member
LLLLLOOOOOOLLLLLL../images/Emo85.gif

ברור, הרי כשנקפוץ עליו אף אחד לא ישים לב שאנחנו שתי פסיכיות, יחשבו שזו רק פסיכית אחת

Paige

New member
מגניב!! D:

ג´וליאן - Here We, uh, I come!!!
איזה בעסה שלאחי יש רק מספרי טלפון של ספורטאים ודודי בלסר...

Ophel McNeil

New member
זה אולי נכון,

אבל כשמציגים מישהו, לוקחים את דברים הכי פופולריים עליו וכותבים אותם. אני מצטערת, אבל ההופעה שלו במכושפות, הרבה הרבה יותר פופולרית מההופעה שלו בפיופולר.

resputin

New member
^^ שהייתה סדרה מ-צ-ו-י-י-נ-ת

עד שהחליפו את אלי בג´ינג´ית, עונה אחרונה -משם הכל התקלקל..

Paige

New member
כן...

ראיתי את העונה הרביעית רק בשביל אינספקטור ג´ון גרנט...

PopPy

New member
אני אפילו לא יודעת איפה זה../images/Emo85.gif

שודר
בכל מקרה, היתה לו שם תספורת מזעזעת
אני מעדיפה לקבל את המנה שלי מפרקים יומיים של מכושפות והדלת שלי

Paige

New member
LMFAO...

והקירות והיומן והמחשב וה*דופקת את הראש בקיר* בערוץ 3 ;) הוא היה הזה המצחיק שם... איך אהבתי אותו...

bumi charmed

New member
לא תאמינו מה שמעתי....

ביום רביעי בערב טוב עם גיא פינס (השידור החוזר) היה הרי לנועה תשבי יום הולדת אז התברר שהיא יצאה עם גוליאן מקמוהון(קול)

PopPy

New member
י..י...יו... יום רביעי?????../images/Emo85.gif

ידעתי שהיא יצאה עם ג´וליאן
, אבל יום רביעי היה לה יומולדת??? *מקפצת בהיפראקטיביות* גם לי היה יומולדת ביום רביעי! אז ג´וליאן
יצאה עם ישראלית, שגם נולדה בתאריך לידה שלי (22.5)!!!!!!! *מדלגת* עכשיו אתם באמת חייבים להשיג לי את הטלפון שלו

למעלה