שעון המוות

soofgania

New member
../images/Emo5.gifשעון המוות../images/Emo5.gif

טוב שאני לא יודעת מילים קשות באנגלית אז לא הבנתי איך למלאת אולי משה יתרגם לי.. למי שרוצה לדעת מתי...לא רוצה להגיד ת'מילה... שיכנס..שעון המוות
בינתיים מה שמתקתק אצלי זה המחשב

Oren0071

New member
חחח זה קצת מפחיד

זה כותב לי שאני אחייה עד 2074 נשמע קצת מפחיד ומטורף חחח

soofgania

New member
חחחחחחחחח וואאוו לי מספיק עד גיל 70

אני לא הבנתי הרבה מילים שם אז לא הצלחתי למלאת אני צריכה להיות צמודה למילון האנגלי עברי

יצא לי.."אתה מת כבר"!!!

מה בגלל שאני שחור? ככה מתנהגים?????????? טוב אם אני מת כבר...אז...אני מתכוון להריד מינית את סיירוס..

soofgania

New member
../images/Emo6.gif

עכשיו תתרגם לי מה צריך למלאת עד עכשיו חיכיתי לתרגום

שיט..יצא לי "אתה עוד לא נולדת"....

מזתומרת אז זה אומר שאני עדיין בקושילידודה של שחיפי ???. טפווווווווווו תוציאו אותי משם...לאלתר ועכשיו ומייד... טוב נו אז אחר כך..אני יעשה לשחיפי נעים בינתיים...

soofgania

New member
קבלו משהו נחמד

מספרים על משפחת אלא הירושלמית שיום אחד מצאה אוצר מטבעות זהב בקיר ביתה. מאז התעשרו, בנו בתים ותרמו ביד רחבה בעיר. מסופר כי הסבא היה מתהלך כשבכיסו קופסת זהב קטנה, מידי פעם היה שולף את הקופסה, מביט, מריח, סוגר ומכניס לכיס. איש לא ידע מה בתוך הקופסה. לימים כשגסס פנה אליו חברו הטוב ושאל לפשר הסוד הגדול הטמון בקופסה. אמר לו הסבא:" בקופסה הזאת יש בסך הכל חתיכת חרא" "ולשם מה?" שאל החבר. השיב הסבא: " מידי פעם אני פותח את הקופסה ומריח כדי שלא אשכח מאין באתי". ובדיחה לסיום- בעל ואישה מרוקאים יושבים בסלון ורואים טלויזיה. אומר הבעל לאישתו : "מזל כפרה שלי , תעבירי את השלט." עונה לו מזל : "איזה סָלט עינים שלי, את המטבוחה או את החצילים ?"

סופגי מספיק עם המשחק המקדים.תתפשטי.

מהו היצור הכי זהיר ביקום ? הזכר. הוא תמיד מסתובב עם ביצים ואף פעם לא שובר אותם .

אז אני אומר..נו..אז מה ?

מה סדיסטים שרים כשהם מקיימים יחסי מין ? -->במקל בסרגל מה שבא ליד ! מה הקשר בין משחק כדורגל לבין חמין ? בשניהם שומעים את התוצאות במוצאי שבת ... למה חירש-אילם קונה לאשתו תחתונים שקופים ? כדי שיוכל לקרוא לפי תנועות השפתיים . מה משותף בין פח השמן לקיצבה מביטוח לאומי ? שניהם מספיקים לשמונה ימים . למה מוהל נחשב למקצוע מחורבן -->? כי הוא אף פעם לא יודע איזה זין מחכה לו . איך קוראים ללונה פארק של זקנים ? פארקינסון . מה המאכל שפרסים הכי אוהבים ? אבטיח. גם אוכל, גם נוזלים ובסוף פיצוחים .

למעלה