שניים אוחזים

MayRosen

New member
../images/Emo5.gifשניים אוחזים

ונתחיל עם קצת נוסטלגיה, לפני כמה ימים בלבד, בחידוש לשיר צרפתי ישן נושן אצל מני פאר. היא שרה אליו,מתחנחנת: "אוהבת אותך" "כך,אוהבת אותך" הוא, בכחכוח קל: "גם אני". וחוזר ונשנה איכס...כמעט והקאתי זהו, הגיעו מים עד נפש, מאסתי בזוג הזה מכל הכיוונים ויותר! מילא שהם נמצאים, ביחד ולחוד, בכל טוק-שואו אפשרי, משתלטים לי על הפריים טיים, ממלמלים דברי הבל וכזב, מילא שהיא סתם עוד בלונדינית, עם חזה ושפתיים מלאכותיים ששייכים לא לה אלא למומחה פלסטי זה או אחר, בתמורה לסכום סמלי כמובן, מילא שהוא נשרף אצלי עוד לפני שעבר מהפך ושינה את שמו ל-השרוף, מילא שהיא אחת שבמקרה ביום שלישי לא בא לה, מילא שהוא צריך לשקר, שקר עם רגליים, שקר עם אוזניים, שקר, כדי להתפרסם. הרבה דברים אני מוכנה לסבול, ואפילו בשקט מופתי, אבל מובילי התרבות החדשים שלי??? נא-אה, הפעם הם ממש נסחפו, הם לגמרי הגזימו, הם ירדו טוטאלית מהפסים. כאילו, יש גבול לכל תעלול! לא ייתכן ששני אנשים שנמצאים מרחק כה עצום מההגדרה – תרבותיים, יכתירו את עצמם כ"מובילי תרבות", איזה תרבות? לא את התרבות שלי, ואם הם כבר מובילים אותה לאנשהוא אז זה כנראה לאבדון. בעצם, למה אני נטפלת דווקא אל המנחה בה' הידיעה של התוכנית הכה תרבותית – וואי בלילה המספקת עצות טובות בקול האינפנטילי שלה לבני הנוער? הרי היא מעולם לא הרעה לי. וגם הוא, סה"כ הביא אותה בשיר סופר-סופר-סופר אטרקטיבי בזמנו, בדרכי מרמה אמנם, אבל הביא אותה. זה לא שהוא רצח מישהו. אני נטפלת אליהם, כי השניים האלה לא תמימים כלל וכלל. הם מנצלים את הבמה, שניתנה להם ולפעמים הם אפילו לוקחים אותה בכוח, על מנת להשוויץ בציצי שלה ולספר לכל בנות ישראל שבאמת כדאי לעבור את הניתוח "כי חבל על הזמן מאז" . הם מנפנפים באלק' מוצלחות שלו, ומדוע? כדי להצליח, להרים לעצמם את הרייטינג ובסופו של דבר, גם לסחוט כסף מהנוער, לשכנע אותו לקנות בגדים מהחנות שהזוג המקסים פתח לא מזמן ונקראת איך לא? מגה-בייב, על שמה של המחומצנת החיפאית. עד כה סבלתי בקושי את השילוב הקטלני והחדשני הזה של שני אנשים כל כך לא אטרקטיביים המנסים להכתיר את עצמם כאייקוני תרבות ובדרך לנשל את הנוער מכמה מאיות. מספיק, זו כבר הגזמה פראית. אני לא מוכנה לעבור עליה בשתיקה. אנשים, תתעוררו, עם מובילי תרבות שכאלה לא צריך הרבה שכל כדי להבין לאן התרבות שלנו הולכת. אני ממשילה זאת לממשלה כושלת, שמפילה בדרכה כל סיכוי שיחול איזשהו שיפור במצב המדינה בה היא מכהנת. בואו נהיה קצת יותר מציאותיים, הרי וחיים צינוביץ הוא לא זמר מחונן ולולא התרמית הגדולה, בה עשה עוול לכל הנכים במדינה, הוא לא היה מתפרסם מעולם. ומורן אייזנשטיין, בלי העבודה הרבה שעשו עליה וקצת מזל, בוודאי הייתה נשארת למלצר לנצח. על כך אין עוררין! ובכן, אני צועקת ברחבי העיר הגדולה- Enough, תעצרו את המחדל המזוויע הזה. מחר הם יפרסמו הודעה שהם רצים לפוליטיקה ואני אחטוף לכם שבץ! שיהיה על המצפון שלכם! אני התרעתי מבעוד מועד.

gomez

New member
לפני שאת נכנסת להודעה תצפי להעלבה.

אפשר להיות איתך ישיר? - אז ככה...כל מה שאת כתבת על צינוביץ ומורן איזנשטיין אני חושב בדיוק עלייך ועל הפורום שלך.

roxroxi

New member
אם זה מה שאתה חושב,למה אתה כאן?

לא חבל על הזמן שלך? אף אחד לא מכריח אותך להשאר פה ולבזבז את זמנך על כתיבת הודעות בפורום שאתה לא תופס ממנו יותר מדי (וזכותך המלאה). למאי- פעם ראשונה שאני פה בפורום, את כותבת מצויין, מפרגנת!

gomez

New member
../images/Emo13.gif באמת נראה שזאת היא פעם ראשונה

לך פה, ועושה רושם שגם האחרונה

ביגבן

New member
מסכים עם כל מילה שכתבת../images/Emo127.gif

זו ממש שערוריה ששני אנשים כל כך לא מוכשרים וביננו גם לא כל כך זוהרים מתיימרים להוות איזשהו סמן תרבותי.. אבל את יודעת מה אם מסתכלים על ועידת הליכוד האחרונה ושלל חקירות המשטרה שצצות כמו
אז אולי בכל זאת הם סמני תרבות.. לא שלי וכנראה גם לא שלך מאי יקירתי אך - זה מה שהעם רוצה-- לעם כזה מגיע סמלי תרבות מזוייפים כאלו..תקנו אותי אם אני טועה ביגבן

העם רוצה, ולכן מגיע לו

יש כאן מישהו בפורומים שחותם "אל תאשימו אותי, אני לא חתמתי ליכוד" - ושוב נשאלת השאלה, מי היא מסעודה משדרות, ולפי איזה גובה מתכננים קברניטי הערוצים השונים את התכניות שלהם. מצד שני, הגישה הזורמת יותר גורסת שכל תרבות היא תרבות באשר היא תרבות. כלומר זה שיש כאן גישה אליטיסטית שרואה בזה משהו נחות, לא באמת הופך את זה לנחות. ולסיכום, האם העלה שנופל ביער בלי שאף אחד רואה, באמת קיים? הסתבכתי

ביגבן

New member
איפה ראית נחות במה שכתבתי

או אולי "ליכוד" נתפס אינסטינקטיבית עם רגשי נחיתות... אי דווקא התכוונתי ל"דוחה" במובן הרחב של המילה ללא קונוטציה תרבותית עדתית וואלה התבבבלללבבתי

למעלה