שלום

../images/Emo5.gif שלום

היי ושלום לכולם,אני חדשה פה בפורום.. הגעתי לפורום בעקבות המלצה חמה של בלגאנים ,חברה ותיקה ומוערכת מאוד פה בפורום.. אני החברה (והפסיכיאטרית) שלה,היא כאן מוסרת ד"ש לכולכם,אוהבת אתכם מאוד..
תבלו

כי ...

א. כאן בדרום חם ומצחין ב. אכלתי יותר מדי המבורגרים היום ג. זה לא היה מיץ,זה היה אקונומיקה! ד. מה דעתך על ב' תבלה
(אתי אלון אחרי צבע)

MAX D

New member
טוב:

א) גם כאן בצפון. ב) אכלתי רק אחד היום. ג) מצב לא נעים. ד) כנראה היית רעבה... חיים טובים...

MAX D

New member
דרך אגב-

כמה עולים אצלך פצפצים? את מוכרת לפי משקל או לפי יחידה?

פצפצים-טעם החיים

בואו לפיצוציה שלי (זה איפושהו בדרך לאילת), אני מוכרת פצפצים -גם יד שנייה במצב מצוין. על המחיר עוד אפשר לדבר. יום טוב וחג שמח, נתראה בשמחות תבלה.
"תבלה"

tygger

New member
הממ, ואני חשבתי

שלהיות בדרך זה התפקיד שלי... בינתיים יש 4200 ק"מ בחודש. ועוד היד נטויה היות ואני לא יוצא לטיולים עדיין בסופי שבוע...

תמסרי לחברה שלך כל הכבוד

על התגובה לההודעה של זאת שפנתה בקשר להמלצת אתרים לגבי אכסניות נוער באילת אם היא לא מבינה מה אני מדבר אז לא משנה

MAX D

New member
אתה רק מוכיח במה שרשמת

שלא קראת את השירשור ובאת רק לריב... זה לפתיחת אתר תיירות- לא המלצות לאתרי אכסניות... דבר שני- היא רשמה את התגובה שלה כאשר היא היתה רלוונטית . אתה נכנסת יום אחרי ורשמת את ההודעה שלך. בפעם הבאה אם אתה נכנס לוויכוח- תוודה שאתה יודע את כל הפרטים. תהנה לך עם אביב גולן שלך והחדש שהבאת "גם אני מגניב לאללה"...

בל בל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה שתהני בפורמינו הקט והחביב. ושיהיה לך יום טוב

למעלה