עזרה - דחוף!!!

../images/Emo5.gifעזרה - דחוף!!!

קיבלתי מחזור ב-30 לאוגוסט והתחלתי לנסות ב- 13 לספטמבר...(מחזור שבוע ושבוע נקיים..)בקיצור ביום ראשון קניתי ערכה לחיזוי ביוץ וכבר 3 ימים זהשלילי כלומר -אין עלייה בהורמון LH השאלה שלי היא...האם יכול להיות שעדיין אין ביוץ? המחזור שלי בזמן האחרון נע בין 30-33 ימים ובמחזור האחרון הרופא אמר לי שהביוץ התאחר ב- שבועיים ...מה לעשות? אני לא רוצה לפספס את הביוץ עם שיטת היום כן יום לא..HELP!!!

קוקיקית

New member
תבקשי מהרופא...

לעשות בדיקת זקיקים, זה הכי אמין ובטוח, אומנם קצת מטרטר, אבל שווה וככה יודעים בדיוק מתי הביוץ

Galit29

New member
לא לא לא להסתמך על הערכה

לפעמים הם מקולקלות ולא אמינות. רק היום סיפרה לי חברה שגם אחרי בדיקת דם שגילו שהיא בהריון עדיין לא הופיעו על המקל של ערכת ההריון הסימנים המיוחלים. לא ערכת ביוץ אבל מקל...... בכל מקרה תעשו נוקי נוקי ושיהיה בהצלחה

לפי אורך המחזור ה..

ביוץ שלך מאוחר וחבל לבזבז את המקלות מעכשיו... לדעתי תתחילי לבדוק רק מהיום ה- 17/18 של המחזור

זה במקרה מה שעשיתי..

התחלתי לבדוק ביום ה-17 ואני עושה את הבדיקה כל יום ב-8 יש בכלל חשיבות לשעה?אם אני אעשה היום ב-16:00 במקום ב-20:00 זה יהיה אמין?

אם הביוץ שלך לא סדיר

ואיחר לך בפעם הקודמת בשבועיים - שלפי הבנתי זה איחור של שבועיים מהיום ה-14, כלומר היה ביוץ ביום ה-28 ומחזור היה ביום ה-42 (28+14) - אז אין שום מניעה תיאורטית שגם הפעם הביוץ לא יקרה ביום ה-14 או ה-17/18 שאת מצפה לו. ולכן: ערכת ביוץ זה דבר נחמד להשתמש, אבל חבל על הכסף להשתמש בימים שאין ביוץ, כי אז תזדקקי לקנות כמה ערכות. את צריכה ללמוד להכיר את ההפרשות של גופך שבד"כ מתרחשות כשחלון הפוריות נפתח, ורק אז כדאי להתחיל לבדוק בעזרת ערכת ביוץ. לגבי שעת הבדיקה: הערכה בודקת הורמון בדם. בבוקר, בשתן ראשון ההורמון הוא מרוכז ביותר וקל לראות 2 פסים אם ישנם. במשך היום ההורמון פחות מרוכז אבל עדיין קיים. בערכה שאני השתמשתי היה כתוב שאם בודקים באמצע היום רצוי לא לשתות כ-4 שעות לפני, כדי לא למהול עוד יותר את ההורמון.

למעלה