עזרה דחוף

סיסי3

New member
../images/Emo5.gif עזרה דחוף

בשנה האחרונה העליתי על משקלי עשרים קילוגרמים ואני מרגישה נורא שמנה וגם נראית ככה... בשבוע הבא יש לי בליינדייט שנורא רוצה לפגוש אותי והשיחות קולחות בינינו, אבל אני נורא מפחדת שכשהוא יראה אותי הוא לא ירצה אותי בגלל הצורה שלי. מה עושים ? איך משכנעים את עצמי לבוא לפגישה עם בטחון עצמי כשאין לי ?

דן צ

New member
השאלה מה סיפרת לו.

אם סיפרת לו את האמת כי העלית לאחרונה במשקל אזי לא צריכה להיות שום בעייה או צרות תפגשי בראש שקט ותתני לדברים לזרום מקסימום תפעילי את "שיטת הגיחוך" שיטה אשר אמורה להראות את הפרטנר באור אחר ומגוחך יותר מההרגשה שלך לגבייך כלומר תדמייני אותו כהר אדם עב כרס עם שערות באוזניים ומהנחיריים וכך יחזור אלייך בקלות הבטחון העצמי שלך תרגישי עליונות כלפיו. אבל אם סיפרת לו שאת רזונת משהוא כמו אלי מקביל אזי כאן מתחילות הצרות ואנחנו בבעיה, כדאי מאוד שטרם הפגישה תספרי לו את האמת ותצטרכי להשען על רצונו ומי יודע , אולי יתברר כי הבחור או בעל משקל גבוהה אף הוא או שהוא אוהב בחורות מלאות, אולי עוד תופתעי לטובה בסוף. ואם זה לא ילך , אז ישנם עוד המון דגים [גברים] בנהר ובטח תמצאי בחור שאוהב בחורות מלאות או שהמשקל לא משחק אצלו. בהצלחה ומחזיקים לך אצבעות

סיסי3

New member
בנושא העזרה

תודה על תשובתך האינטליגנטית. לא חשבתי על זה ככה. אחלה. תודה תודה

אושר מ

New member
רגע רגע

לא כל כך מהר:) אז ספרי לנו אתה אמת... מה סיפרת לו....? ואנחנו גם רוצים לדעת איך הלכה הפגישה, הא?
וכל הכבוד לדנץ על התשובה כמובן!

ליילה

New member
בטחון עצמי הוא לא תלוי משקל

אני יודעת שזה נשמע כמו קלישאה גרועה, אבל בטחון עצמי, לא שייך ל משקל שלך. הבעיה היא שאת חושבת על עצמך כלא מושכת. אני מכירה בחורה מאוד שמנה, וכשאני אומרת מאוד אני מתכוונת לזה, שהיא מלאה בטחון עצמי, ובחורים נופלים שדודים לרגליה כמו זבובים. אם את בטוחה בעצמך, אם את יודעת שאת יפה, אינטיליגנטית, מעניינת מצחיקה חמודה וסקסית, הכי חשוב פה סקסית, שום דבר לא ישנה את זה, וככה גם תצטיירי החוצה. הבחורה הזו שדיברתי עליה קודם, פשוט מתייחסת לעצמה כמו דיווה, סמל הנשיות, וזה מה שמעלה לה את הבטחון, נותן לה תחושה טובה לגבי עצמה, והיתר כבר בא לבד. חוץ מה מנסיוני, הרבה יותר גברים אוהבים בחורות מלאות ממה שנדמה לך... גם אני במצב הזה, והתפלאתי לגלות כמה גברים בעצם מעדיפים בחורות מלאות. לכי לפגישה עם המון בטחון, וגם אם לא סיפרת לו את זה, אל תעשי מזה עניין, תתייחסי לזה כמו משהו שלא חשבת שהוא קריטי מספיק כדי לספר אותו. ובהצלחה מאי

מיטללל

New member
אני מסכימה עם לילה

התחלתי לכתוב משהו דומה אבל הטלפון הפריע לי. :) אני רוצה רק להוסיף שמתי שאתם תתארו את עצמכם אחד לשניה, את יכולה לספר לו שהיא מלאה. זה לא משהו שאת צריכה להתבייש בו. זאת את וזהו. אם את מרגישה לא בנוח עם עצמה או עם הגוף שלך אז למענך את צריכה לעשות דיאטה, להתחיל לעשות ספורט. בכל מקרה, את צריכה להיות שלמה עם עצמך{...} כי אם את תרגישי שיש לך במשהו להתבייש את תשדרי את זה. תחזרי אחר כך לספר לנו איך היה. בהצלחה!!

מספר דברים

1) הן סיסי והן ליילה זכאיות, עקב המבצע לקבלת פניהם של חברים חדשים - לאייקון חביב. היות ושני אייקונים בבת אחת, היא משימה שמעל לכוחותיי הפיזיות והנפשיים - זוכות אתן לאייקון משותף... רגע.... מחפשת... הנה - זה טוב:
שנית: ארצה לחדד את הסוגיה המענינת שהעלתה ליילה ברוב תבונתה - והוא: "מה שאתה מרגיש=מה שאתה משדר". הרי רבות הן הנפלאות בעינינו: איך זה שבחורות שאינן יפות ביותר, אינן רזות ביותר, אינן מהודרות ביותר, מצליחות להמיס כל גברבר מצוי ברדיוס של 20 ק"מ ימינה שמאלה, למטה ולמעלה. הסוד הוא כמובן בבטחון העצמי, ובאמונה השלמה ש"אני פשוט נפלאה שאין כמוני, איזה מזל יש לך שאני בכלל נושמת לידך". זהו כלל נכון הן לגבי משיכת המין השני, והן לגבי החיים בכלל: תבואי במצב רוח של "אני אקרע לכם את הצורה, אין סיכוי שהמשרה הזאת תהיה של מישהי אחרת" - ורוב הסיכויים שזו התחושה שתתני למראיין, ואלא אם כן את בעלת תואר ראשון בתולדות האמנות האטרוסקית והמשרה היא למנתח מוח עם התמחות לאונה השמאלית - המשרה היא שלך !!! מצד שני, אם תבואי בהרגשה של "מה הסיכוי שמישהו יסתכל עליי, גמדה שמנגוצית זיפנית מצויה שכמוני" - כך לבטח לא תצלח דרכך בחיים. או כמו שאמר פעם זיגמונד, שהוא אחד מחבריי הקרובים, רק שהוא מת מזמן: "הכל בראש". מה את חושבת, זה מה שרואים ! ולעניין 20 הקילו: מסכימה עם הקודמים: ספרי לו, בקלילות ובדרך אגב על התמורה המשמעותית שקרתה לגופך - צחקי על זה, תראי לו שלך אין בעיה עם זה, ולכי תהממי אותו באישיותך הכובשת !!! (הלא זה הדבר שמשך אותו עד עתה). האם דעתו כל כך תשתנה אחרי שיראה אותך? האם לא מצאת חן בעיניו בגלל השיחות הקולחות, ההנאה והעניין שהוא מוצא בך? האם את מבטלת כל אחד שלא מתאים ספציפית למראה הנדרש?

ליילה

New member
לגבי האייקון

קודם כל , אני מוחה בתוקף על האייקון המשותף. מה יש אני לא בן אדם? לא מגיע לי אייקון משל עצמי??? מצד שני אין לי שום בעיה לחלוק אותו עם סיסי, היות והיא חביבה בעיני יותר מהיתר (ואיתכם הסליחה) עכשיו לגבי השבלול.... נו טוב, אני צריכה לחשוב על המשמעות של זה. אני לא סגורה על העניין ליילה

למעלה