סיוט המטפלות

miri71

New member
../images/Emo5.gifסיוט המטפלות

בנות, מה אתן אומרות על הסרטונים המזעזעים על המטפלות? אני לא יכולה להרגע מאז. הרי עוד כמה חודשים אצטרך לחפש מטפלת לאוצר הקטן שלנו. אולי סבתא שלנו תסכים לעבוד קצת פחות ואז לא נהיה מוטרפים מחרדות... השבוע יצא לי לבקר בשתי המשפחות האבלות. אחת - של אמא שאיבדה בן בן 38 ממחלה. האמת היא שכל המשפחה ידעה שהוא מתקרב לסוף. הם לא בכו כשהגעתי, אבל אני התחלתי לבכות. הכל כ"כ אחרת כשפתאום יש לי בן קטן שחיכיתי לבואו כ"כ הרבה שנים. המשפחה השנייה זו משפחתה של אילנה, הפונדקאית שלי. אמה של אילנה נפטרה השבוע והיתה ממש לא מבוגרת והכאב הוא גדול. אבל היה דבר אחד שלדעתי ניחם קצת את המשפחה - זו התודה הענקית שלי על המעשה של אילנה. הרי בזכותה אני נושמת את איתי שלי. וכמובן, דואגת לו כל רגע...

מירבי*

New member
סיוט נוראי

התמונות בטלויזיה קשות לצפיה, צרחתי כשראיתי את מה שאישה מסוגלת לעשות לתינוקות חסרי ישע, זה מזעזע ומעורר הרבה שאלות לגבי העסקה של מטפלות. נכון שעכשיו כולם חכמים ואומרים שצריך לבדוק לעומק את האישה אותה הולכים להעסיק כמטפלת, אני בטוחה שהזוג הזה היה בטוח שהוא בדק, הראיה היא שהם לקחו המלצות שמאוד יכול להיות שהיו פיקטיביות, לא נראה לי שאישה שמסוגלת למעשים זוועתיים כאלה נהגה אחרת בתינוקות אחרים. מירי, דיברתי עם אילנה, הכאב גדול, אמא שלה היתה בת 54 וזה בלתי נתפס. עשי מאמצים שאמא שלך תטפל באיתי, אני בטוחה שבשום דרך אחרת לא תשיגי את השקט והשלווה. נשיקות לאיתי המקסים.

אויי../images/Emo14.gif

מצטערת לשמוע על מותה של אמא של אילנה וקשה לי מאוד פשוט עשה לי דה ז'הוו שלוש שבועות אחרי שאני ילדתי את תינוק הפונדקאות שעשיתי גם אמא שלי ז"ל נפטרה אם זכור לך, זאת הייתה תקופה פשוט קשה בשבילי מלבד הזיהום הנורא שעברתי אחרי הלידה והדיכאון ששקעתי אליו, רק שאצלי ההורים התעלמו ממני לחלוטין, וזה רק גרם לי לעוגמת נפש וכאב. אך הכל מאחורי כבר הזיהום עבר אחרי טיפול אינטסיבי של אנטיביוטיקה שקבלתי אז, לירון את זוכרת איך הייתי נראיית אז היית אצלי בשבעה של אמא שלי, אני זוכרת כמה עודדת אותי נשמה. וכמובן לקחתי לצערי באופן פרטי מכיסי האישי שלמתי טיפול פסיכולוגי. היום שאני חכמה יותר ובעלת נסיון אני חושבת שתמיד ועם יד על הלב לאור מה שעברתי אני ממליצה תמיד ללכת על פונדקאות עם ליווי, ואין כמו מירבי שלנו לזאת, אני לעולם לא אשכח את עזרתה והתמיכה שלה בלידת התינוק אני חושבת שאם לא זה אני בטוחה שהייתי עוד יותר שוקעת. לגבי מטפלות ספרו לי מה ראיתם לא ראיתי
פה בהונגריה אין ערוץ 2... אגב אתמול ראיתי בCNN על הפיגוע המחריד בארץ הלב שלי איתכם, פשוט מזעזע!! מה יהיה הסוף?!! שבוע טוב לכולם ונשיקות

miri71

New member
ליידי, אני בטוחה שהשילוב של הלידה

וסיום הקשר עם הזוג ואובדן של אמא שלך היו קשים נורא. אני מקווה שאילנה תתאושש, יש סביבה קרובים וחברות, מקווה שלא תשע והיה לה טוב יותר. אגב, לגבי המטפלת - טוב שלט ראית את מה שאנחנו ראינו פה במשך כמה ימים ברציפות. עכשיו מדברים על כך שהיו לה בעיות משפחתיות, אובדנים וכו'. בטח, איך לא. מסכנה. שם המשפחה שלה גם מאוד מעניין - גוראיצ'קין. "גוראיצ'יי" ברוסית זה חם. חמומה אחת.

אוייש נורא!בהחלט מערער את הביטחון

להחזיק מטפלת לאחר צפיה בדבר שכזה. בכל מקרה מירי יקרה אני בטוחה שאילנה תתחזק אל אף הכאב בסופו של דבר החיים ממשיכים לשמחתיינו, מה שחשוב הוא לשם את היד על הדופק ואם מרגישים ששוקעים לטפל מיידית, אני מאוד חששתי אז בזמנו ללכת לפסיכולוג ארפי פשוט דחף אותי ואמר שכנראה הלידה ההורמונים וכל הסיום הקשה עם הורי התינוק ידחוף אותי לשקיעה עמוקה יותר במיוחד לאור העובדה שגם אמא שלי נפטרה שהיא למעשה כל חיי הייתה האדם החשוב לי מכל זה רק גרם לי עוד יותר מהר לשקוע. אבל שוב עם יד על הלב היום אני אומרת שמה שחשוב לאילנה יש את מירבי המדהימה שאני בטוחה ששומרת על קשר איתה וכמו שאני מכירה את מירבי שלנו בזאת היא גדולה בתמיכה ואהבה. וכמובן מירי מקסימה את היית תמיד אמא מיועדת נפלאה וזה מאוד חשוב. לי לא היו לצערי את כל הדברים האלה לא תמיכה וכמובן לא יחס מההורים המיועדים. שבוע טוב שוב לכולם, ושקט ללא פיגועים. חיבוקים ונשיקות

מירבי*

New member
ליידי יקרה../images/Emo140.gif

כפי שמירי כתבה לך, טוב שנחסכו ממך המראות הקשים של מטפלת שהתעללה תאומים שבהם היא טיפלה, ההורים חשדו בה לאחר שהבחינו שהילדים לא מתנהגים כרגיל והציבו מצלמה בסלון ביתם, המראות שהתגלו היו קשים לצפיה, היא התעללה בהם בלי רחמים. הטלויזיה שידרה את זה שוב ושוב, כרגע היא עצורה ואני מקווה שהיא תשב בכלא הרבה שנים.

למעלה