מי חולה..?

../images/Emo5.gifמי חולה..?

מה אתם עושים כשאתם מגיעים למשמרת, ומרגישים לא טוב? אין כוח לענות לשיחות, אין כוח להקליד, אין כוח להרים את הראש. אם זה כאבי ראש, או בחילה, או כאבי בטן, או חולשה, או סתם שביזות ועייפות. מבליגים? מושכים עד הסוף? הולכים הביתה? יש מי שיחליף אתכם אם אתם הולכים?

אזרח111

New member
הולך הביתה ../images/Emo47.gif

בכפוף לאישור אחמ"ש כמובן. אגב, החתימה שלך זה מעין מבחן IQ? כי לא הבנתי את הלוגיקה של המשפט. למרות שאני מתאר לעצמי שאני יודע מה מוסר ההשכל :)

מה אומר?

שום מבחן. זה אומר שאין לי כוח לגברים, ושאני צריכה אופניים. אתה מכיר אולי אופניים שמחפשים בית חם ואוהב?

אזרח111

New member
נעים להכיר ...

אבל הן לא זקוקות לבית חם, כבר יש להן אחד כזה :) לוקחות אותי בנאמנה למוקד. אני מגיע איתן יותר מהר עם האוטו. אולי עם קצת זיעה עודפת, אבל זה בריא.

הו שלום.

תזרה מלח על פצעיי, אם אתה יכול, למה לא. שנים לא רכבתי על אופניים. אל תגיד לי שלא שוכחים, אני יודעת, אבל אני די בטוחה שאני אצטרך גלגלי עזר בהתחלה.... ואיך החבר'ה האחרים פה מגיעים לעבודה? רגלי? רולרס? הסעות?

יש לי לא רחוק מהבית

חנות אופנים שהמליצו לי עליה. כשיתחילו הלימודים, אני אקנה זוג אחד. מסרים אותי אם את רוצה פרטים.

אזרח111

New member
המממ

יש לי אופניים שזקוקות לבית חם .... אבל הן נראות כמו דגם של מלחמת העולם הראשונה. אני מוכן לשלם לך סכום יפה כדי שתבואי לפנות אותם מהחדר-מדרגות :)

RReuTT

New member
אם אני ממש לא מרגישה טוב

אני מתקשרת ומודיעה שאני לא מגיעה או שהמנהלת שלי רואה לבד שקשה לי לעמוד מול אנשים ולדבר איתם אז היא שולחת אותי הביתה לנוח.

לי קרה רק פעם אחת

שהרגשתי כל כך גרוע, שלא יכולתי להשאר עד סוף המשמרת. הייתי שלוש שעות או קצת יותר, ודיברתי עם האחמ"ש. הוא שלח מישהו שתחליף אותי. אין מצב בכלל שהייתי עושה את זה אם לא הייתי הכי סמרטוט שיש.

bell boy

New member
האחמש ר4ואה את העיגולים בעיניים

האדומות המפוצצות ויודע שאני לא לוקח שומדבר אז הוא מאמין לי

תלוי

אצלנו לא מעודדים להגיע חולים אבל אם כבר מגיעים חולים אז נותנים לנוח ושולחים למרפאה. במידה ואי אפשר יותר ורוצים להשתחרר הבייתה דואגים שיהיה מי שיבוא לקחת אותנו או שנחזור עם ההסעות על מנת שלא יקרה לנו כלום בדרך.

haych

New member
איזה עיתוי מושלם יש לך...

החל מאתמול אני חולה. אני נשמעת כמו צפרדע מצויה, הגרון כואב, אין לי כח לעמוד על הרגליים. בעיקרון אצלינו לא מעודדים לבוא חולים כי זאת עבודה בטחונית וצריך להיות מרוכזים וכל זה, אבל נראה להם שאני אוותר על 13 שעות בשישי ו-13 שעות בשבת?!? אז אני עובדת כמו גדולה ולא מקטרת. אתמול היה לי יום ממש מגעיל, על הבוקר הרמ"שית צרחה עלינו במשך 10 דקות שאנחנו לא עושים כלום כלום כלום כל היום, וזה כ"כ השבי"ז אותי!!! כ"כ התעצבנתי מהיחס שכמה פעמים התפתיתי להגיד שאני לא מרגישה טוב, לנסוע הביתה ושישברו את הראש מה לעשות עם פחות בודק במשמרת, אלב כל פעם מחדש חשבתי על החברים שלי שיטחנו והמשכתי להבליג. אם יש מי שיחליף אותי אם אני הולכת? בעיקרון לא. אנשים פשוט נטחנים יותר בעמדות. אם המצב ממש קריטי וחסרים כמה בודקים, יקפיצו מישהו מהבית. היום אחת המשקפות לא הרגישה טוב, אז האחראית הקפיצה אותה באמצע היום לבית בקיבוץ, ואחרי כמה שעות שינה החזירה אותה לעבודה.

למעלה