מישהוא יודע?

בומי1

New member
../images/Emo5.gifמישהוא יודע?

האם מישהוא יודע למה אי אפשר ליכנס לצ'ט של מיכאלה??? תודה ראות

i love אפרת

New member
נצלש יאוווווווווווווווווווווווווווו

עדי זכתתתתתתתתתתתתה אני כל כך מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני בוכהההההההההההההה יוווווווווווווווווווו היא זכתה זה כל כך מרגש אני לא מאמיננננננננההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יייווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הצבעתי לה מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כיף שהיא זכתה איזה מותק היא בכתה מרוב אושררררררר אם לירון יהה במקום הראל מויאל הייתי הכי מאושרת אבל עדי מספיקה ליייייייייייייייייייי ווווואי

GaaaaaL

New member
../images/Emo99.gifיהההה עוד מכורה לעדי !!!

איזה מלכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!

i love אפרת

New member
אני יודעת... חחח סתםםםם היא כזאת

מלכההההההההההה
מאז שבוע שעבר התחלתי לאהוב אותה מהביצוע המדהים שלה לשיר לשלוםםםםם יאוווווווווו אני כל כך מתרגשת איך היא בכתה איזה מותק היא הייתה כל כך שמחה זה היה כל כך מרגששש דיי זה היה פשוט מרגש היא כזאת מדהימה היום בכיתי שהיא שרהה זה היה פשוט מרגש וזה גם היה אחרי שקראתי את הסיפור המדהים של הילוש עם אפרתתתתת ואז זה היה פשוט מרגש מידי ובכיתיייייייייייי יאוווווווו אני מתרגשת

כןןןן עדייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה גמר מושלם!!! אתם יודעים שאני יכולה לפגוש את סקעתוש ועדידוש? הם לומדים בכזה בצפר של תאטרון ושירה וכל זה עם בדודוש שלי :) גמני הצבעתי לה ולסקעת מלאאאאאאןןןןן!!!!! איזה אושר!!!!! מושלמים .. ולמרות הכל לא מגיעים לקרסוליים של אפרתי כהן המושלמת!!!!!!!!!

נחמד גמאני

זה סיפור לא כל כך מסובך נסו להבין לילדים ברמה שלכם זה אמור להיות שטויות (אני ממש רצינית) לדוד שלי יש חברה אז אחותה הגדולה חברה נורא טובה של עדי כהן והראל סקאת בגלל זה אמרו לי להצביע לשניהם אבל לדעתי בלי שום קשר יש להם קול יפה ואני מעדיפה לפגוש את אפרת וגיא מאשר הראל ועדי למה????? לא יודעת

רציתי את סשה אבל למזלי יש את 2 המוש

המושלמים בגמר מויאל וסקעת המושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!! אין אם סקעת לא זוכה זאת בושה!!!!

תשובה:

לי במשך היום זה גם לא נותן להיכנס לצ'אט אבל לקראת 5 או 6 זה כן נותן לי..

למעלה