מזועזעת

../images/Emo5.gifמזועזעת

הייתי היום בבית החיות מי שמכיר זה נמצא ליד נס ציונה... ופשוט הזדעדעתי .... יש שם חמוס אחד בודד ומסכן שנמצא בתוך כלוב מלוכלך נורא,בלי מים,ומה הוא אוכל!?!?!? עכברררררררררר
אני חייבת לומר שההחזקה שלו היא מתחת לכל ביקורת,המצע שלו הוא נסורת.. הלכתי לעובד ואמרתי לו שזה אסור להחזיק את החמוס על נסורת והסברתי לו שזה מזיק לדרכי הנשימה... והוא פשוט הנהן והלך... אני פשוט לא מבינה את האנשים האלה שנותנים לחיות המסכנות וחסרות אונים האלה לגדול בצורה כזו זה פשוט עצוב...

עצוב מה שהולך בחנויות היום

כשהבאתי את צ'יקי מת"א סיפרתי לבעל חנות חיות אחת בעיר שלי שאני מביא חמוס ושיש להם עוד כמה הוא רצה לקנות כמה לחנות שלו וישר כעסתי עליו.. רק בגללי הוא לא מביא חיות גדולות לזמן רק לחנות.. הוא הביא פעם גור כלבים ממש קטן(נרא לי זה היה ציאואוה מעורב) והחזיק אותו בחנות כמה ימים ממש כעסתי עליו על זה ואני בעצמי ניקיתי לו את הכלוב והתעסקתי על הגור עד שמכרו אותו.. והבעלים שלו ממש מסכנים שגעתי אותם בטרוף עד שננתתי להם לקנות אותו לא שחררתי אותו עד שהם לא הבטיחו לי שאין להם ילד קטן שיתעלל בו ושם יטפלו בו טוב..

Sweet Fantasy

New member
גם המצב

שהחמוסה שלך הייתה בו לא בדיוק מעורר הערצה. ואולי אפילו יותר גרוע מחנות

כן היא הייתה במצב מזעזע

היא הייתה מאד מאד מסריחה ברגע שחזרתי הבייתה עשיתי לה מקלחת בהתחלה פחדתי שזה ריח הגוף שלה אבל אחרי המקלחת ראיתי שזה בסדר זה סתם היה הריח שלה כי לא קילחו אותה או משו(ד"א כל כמה זמן אפשר לעשות מקלחת לחמוס?) והיא די תוקפנית ונשכנית..

Sweet Fantasy

New member
מקסימום פעם בחודש

אבל רצוי אפילו פחות, ומקלחת רק אם זה ממש הכרחי :) ורק עם שמפו מיוחד אני מקווה

יש שמפו מיוחד

שוטרינר הביא לי עוד לפני שהיה לי את צ'יקי וסתפ רציתי לדעת כי את הכלב אני מקלחת או במצב ממש קריטי או מחכה בין חודשיים לחודש וחצי בין מקלחות..

אין לי מושג איך קואים לו

התווית שלו נפלה לי אבל אני זוכרת שהוא מח'ול כי לא כתוב עליו בערית והוא אמר לי גם שהוא הביא במיוחד פעם בישביל מישי והיא לא לקחה בסוף אז קניתי את זה ממנו עוד לפני שהיה לי חמוס..:)

yz250il

New member
השמפו שלי...

לא ממש שלי יותר שלהם.. קיבלתי אותו עם אגרול כשהייתה קטנה...כך שלא יצא לי לחפש אחד אחר עדיין.

גם אצלי על התווית היה ציור של חמוס

אני זוכרת היה שם חמוס אלבינו ממש יפה ורק הציור גרם לי לרצותחמוסה לאבינו.. אבל עבר לי העניין של הצבע.. העיקר שיש לי חמוסה חמודה ומדהימה:)

WTR

New member
כן... תופעת החיות בחנויות

תופסת תאוצה לצערי..
את יכולה לשים כאן את הפרטים המלאים של החנות + לצלם את החיות בחנות (תקחי איתך ילד קטן ותגידי לו "בו תצטלם ליד החמוס המתוק" או משהו כזה.. שלא יראה חשוד) ותבדקי את הגודל של הכלוב והכל שימי כאן פרטים כמה שיותר מדוייקים וכולנו נשלח ביחד מכתב תלונה למי שצריך..

למעלה