מובטל מתוסכל

• פותח הנושא Lto22
  • פורסם בתאריך

Lto22

New member
../images/Emo5.gif מובטל מתוסכל

אני נמצא בקבוצת חברים קטנה, שמונה כ-300,000 איש. עפ"י הציפיות, אנו נרחיב את כמות חברינו בקרוב... אבל זה לא העניין!! במהלך החיפושים אחרי מקומות עבודה, אני מתקשר למודעות מהעיתון ומסתבר שמהצד השני עונה לי חברת כח אדם. אלו ממהרים לקבוע לי פגישה לראיון ולא נותנים פרטים לגבי העבודה עצמה (כמה משמרות? כולל שישי-שבת? שעות עבודה? וכו'). כשאני בכל זאת מעז ברוב חוצפתי לשאול אני מקבל תשובות כמו "תבוא ותגלה", או "המידע הזה נמסר פנים אל פנים בלבד"! אז מה יוצא מכל הסיפור?! אני כמו אדיוט מבזבז כ-40 ש"ח נסיעות על יום של 'ראיון' בחב' כח אדם מכסף שאין לי, ובסוף מגלה שהעבודה לא מתאימה לי כי השעות לא מסתדרות עם הלימודים (או משהו אחר)... אולי אם היו אומרים לי את זה בטלפון... אבל לא... , זה מידע חסוי ומסווג, שעלול לפגוע בשלום הכלל עולמי!!! ארררררררררגגגג...
(סתם רציתי לשתף אתכם בחוויותי העשירות והמגוונות... יום טוב לכולם!)

ליאן.

New member
השיטה היא..

להרשם לכל חברות כוח האדם מראש. ממש להקדיש יום-יומיים במסע הרשמה מפרך וכללי. בנוסף זה גם משפר לך את יכולת ההתראיונות שלך פלאים! בשלב זה ייתכן שכבר תמצא עבודה. השלב השני הוא באמת לעבור על כל ההודעות בעיתון. במידה ומדובר בחברת כוח אדם, תוכל ישר להגיד להם - אני כבר רשום אצלכם!! כך לא תהיה להם סיבה שלא לתת את כל הפרטים לגבי המשרה. אם תתקל בטעות במודעה של חברת כוח שאינך רשום בה, פשוט תתעלם! אל תקבע שום פגישה ושום ראיון. יש לי תחושה שמדובר במודעות פיקטיביות שפורסמו במטרה להרחיב את מאגר הנרשמים ולשם פירסום עצמי.. בכל אופן, יש את פורומי אבטלה/מובטלי הייטק לרשותך. שיהיה בהצלחה!

Lto22

New member
עשיתי זאת!!

אבל תמיד מסתבר שיש עוד חברות כוח אדם.
כנראה שיש המון עבודה שם בחוץ!! (אבל אני ש-ו-נ-א טלמרקטינג!!) תודה על העצה

הייזל

New member
מסכימה עם ליאן

בתור מובטלת לשעבר. אני הפסקתי לבדוק מודעות בעיתון. אחרי שבאופן עיקבי כל מודעה שפניתי אליה היתה של חברת כוח אדם שכבר הייתי רשומה אליה, הבנתי את הקטע. זה הטריף גם לאימא שלי את השכל. תעזוב את העיתונים. תרשם באתר כמו זה: www.runner.co.il תשאל את כל החברים, תגש לחברות כוח האדם לפחות פעם בשבוע או שלפחות תצלצל אליהם. משהו נוסף שעשיתי זה להדפיס כמות עצומה של קורות חיים ופשוט לשים אותם בתיבות דואר של חברות. זה מראה על יוזמה ומי יודע אולי תמצא משהו. עדיף להירשם בחברות השמת כוח אדם, יש להם פחות רצון לטרטר אנשים. אם אתה סטודנט תרשם לחברות כוח אדם של סטודנטים כמו ג'וב טוב. ובאמת תבחר כמה ימים בשבוע הקרוב, תנעל נעלי ספורט, תצתייד בהרבה סבלנות וקורות חיים ותחרוש את כל סניפי כוח האדם באזור המגורים שלך. בהצלחה.

דן צ

New member
מובטל מנוסה שכמוני...........

כבר יודע מקריאת המודעה אם מדובר בכוח אדם או רציני יותר. טוב, היתה לי טעות ובכותרת היה אמור להכתב " מובטל לשעבר מנוסה שכמוני"

למעלה