ה צ י ל ו ! ivf

טרול2000

New member
../images/Emo5.gifה צ י ל ו ! ivf

שלום בנות,אני צריכה להתחיל הפריות ואני הכי מבולבלת שאפשר ובעיקר מתה מפחד.קיבלתי היום הפנייה לבקשה לטיפולי פוריות מרמת מרפא , אמרו לי שיש ועדה ולא תמיד הם מאשרים , האם יש דרך להעלות את הסיכוי לאישור, האם מישהיא יכולה להמליץ לי על בי"ח טוב באזור השרון או המרכז? אני אשמח לשמוע כל דבר שיסדר לי קצת את הראש ויוריד לי את החרדה. אלפי תודות.

אהלן טרול, ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

קודם כל טבעי לגמרי שאת מבולבלת ומתה מפחד. גם אני עומדת לפני IVF ראשון באסותא. יש לנו פגישה ראשונה בשבוע הבא. בנוגע לאישור ועדה תלוי מהי הבעיה שלכם (מה הביא אותכם לכיתת המחוננים...). אנחנו החלטנו ללכת על אסותא ויש הסכם עם כללית מושלם של החזר של רוב ההוצאה. אבל... שמעתי דברים טובים גם על תל השומר, בלינסון ועוד. אני מקווה שעוד מעט יענו לך "המומחיות" בעניין. מחזיקה לך אצבעות. תינוקי

שקד שקד

New member
מה זה אומר

הם בכללית מחזירים גם על שאיבות והחזרות בפרטי? איך המעבדה שם?

אני לא יודעת בדיוק, אבל....../images/Emo26.gif

לפי מה שאני יודעת נחתם הסכם בין אסותא וכללית מושלם לפני שבועיים בערך, מה שאומר שמשלמים על השלב הראשון בערך 250 שקלים ועל השלב השני עוד בערך 600 אבל מקבלים החזר של בערך 80% נדמה לי. אני לא יודעת בדיוק איפה שמתי את הטלפון של מחלקת השיווק של אסותא, אבל אני יודעת ששם הם מסבירים הכל. כדאי אולי להרים טלפון למחלקת IVF שם ולברר. בכל מקרה המעבדה שם צריכה להיות טובה, (זאת הסיבה שאנחנו הולכים לשם- בעית זרע חמורה), וגם הרופא שלי הוא רופא שם (ד"ר כהנא). עוד שבוע יש לי שם פגישה ואז אולי יהיה לי עוד מידע בנושא.

עינת ב6

New member
הי טרולי...../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif../images/Emo24.gif

חמודה, קודם כל אני שולחת חיבוק
ומאחלת אלפי בהצלחות...
לגבי רמת מרפא - אני באמת לא יודעת, אבל אני יכולה לומר לך שאם גילו סיבה מכנית אצלך או אצל בעלך (איכות זרע, מחיצה , חצוצרות ועוד ועוד)או אם ניסיתם כבר מס' הזרעות ולא הצלחתם, וכמובן אם יש לכם אישור מהרופא שלכם ובקשה להפנות אותכם ל-IVF אין לך לדעתי בכלל מה לדאוג!
יאשרו את הבקשה!!!
לגבי בי"ח באזור השרון או המרכז אני גם לא ממש יכולה לענות היות ואני לא מהסביבה...
אבל לגבי כל שאלה אחרת אם תהיה לך אשמח לנסות לעזור...
זה טבעי שמבולבלים ומתים מפחד, במיוחד בהפריה הראשונה , ואיפה שהוא אני חושבת שרובנו עדיין מופתעות ומתבלבלות בכל מחזור טיפול מחדש...
אז אנחנו כאן לנסות להושיט יד אחת לשנייה ולעבור את התקופה הזאת יחד!!!
בהצלחה!

פּוֹנְג

New member
תראי, מרחוק זה באמת יכול להיות

מבלבל ואף מפחיד. אבל מקרוב זה ממש לא. מציעה לך להציץ בשאלות הנפוצות (בשורה הכחולה למעלה) ולקרוא את התשובות השונות שכתבו הבנות מנסיונן. והכי טוב, לא להכיר יותר מדי מקרוב את הפרוצדרה. אם צריך - אז צריך, אבל פעם אחת מספיקה
בהצלחה

למעלה