הלפ

../images/Emo5.gifהלפ

אין לי שמץ איפה לחפש אבל נעלייייים איפה למה וכמה אני צריכה נעליי עקב שקסיות
למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא נעליים במידות קצת יותר גדולות?

DREAM111

New member
ביפו כמובן

יש את סי סרנו ביפו ויש את קאיה ובטוחני שאם משוטטים אז אפשר למצוא עוד חנויות עם נעלים במידות גדולות. יש גם בת"א חברה שכל פעם אני שוכחת את שמה אינדלס או משהו כזה אבל צריך לקחת בחשבון את המחיר של הנעלים אצלהם.

תודה רבה../images/Emo13.gif

פשוט הייתי בחנות ביפו שהיו להם רק נעליי בובה ודברים בסגנון ואני מחפשת משהו עם עקב משהו נשי יותר:) את יודעת אם בסי סרנו יש נעלי עקב?

DREAM111

New member
אני קניתי בסי סרנו

הרבה נעלי עקב. יש לי נעל עקב אבל עקב ממש גבוה כבר המון שנים שמחזיקה מעמד (לצערי אני היום לא מחזיקה על העקב) אבל היא עקב רציני.

האמת?

הייתי השבוע בסי סרנו ובקאיה..והסתובבתי קצת באיזור וחיפשתי מגף נשי/נעל לערב ולא בדיוק מצאתי... די התאכזבתי מהנעלים של סי סרנו...באתי עם עודף ציפיות וחזרתי בידיים ריקות!!!!!

lee_1

New member
אני אחרוג ממנהגי...../images/Emo5.gif

בנשף סיום שלי קניתי כפכף עקב שהיה ממש שקסי על הרגל, הוא מידה 41, והעקב שלו לא מאוד גבוה כי אני לא יודעת ללכת על עקבים הוא של חברת ניין ווסט ואפשר למצוא את החברה הזו בהרבה חנויות הנה קישור לתמונה של הכפכף ועוד תמונה אחת

lee_1

New member
אין לי מושג

צריך לבדוק אולי באתר של ניין ווסט

victoria777

New member
מידה 41 זאת מידה רגילה

אפשר להשיג אותה בכל חנות אפשרית.אני משערת שאם קשה לה למצוא נעליים אז זה יותר ממידה 41.

מותק

איזה מידה את בכלל? לא ניראה שאת צריכה נעל במידה גדולה מידי.... אפשר להשיג נעליים בכל מקום

למעלה