היום מי שפיר

סינטה1

New member
../images/Emo5.gifהיום מי שפיר

ואני בבעתה. כל כך רוצה שהכל יהיה בסדר. אתמול רותם ציירה ציור, אסרוק אותו בהזדמנות. היא מציירת מדהים. בציור היא ציירה משפחה שכולה לבבות, ומסביב פרפרים ושמש וחלזונות. ציור מאוד עליז וצבעוני. היא ציירה לב אחד גדול (כל הלבבות עם פרצוף מחייך) אחד בינוני, אחד קטן ועוד אחד פצפון (היא עוד לא יודעת על ההריון). כשעברתי איתה על הציור היא אמרה שהגדול זה אבא, הבינוני זה אני, הקטן זה היא והפצפון זה התינוק שיהיה לנו... כל כך התרגשתי מהציור הזה. סף הרגישות שלי מאוד עלה בזמן האחרון. ההריון, ביחד עם האזכרה של אמא, שתמיד היא ביחד עם יום האם, הכל מעצים אצלי את כל התחושות. הכל יותר חזק. האושר יותר מאושר, הבדידות יותר כואבת. וסה"כ מה אני רוצה. שהכל יהיה בסדר.... סליחה על ההשתפכות. אוהבת אתכן. שולחת בלי לקרוא, אין חרטות

סימן בדוק ומעולה../images/Emo70.gif

בתחילת ההריון עם המופלטה, בשלב שאני בקושי ידעתי עליו (הרינו אותו בט"ו בשבט, יום המשפחה זה ל' בשבט) צייר גומבוץ ציור של המשפחה שלנו: אבא, אמא, סופגניה והוא ועוד עיגול קטן עם שתי רגליים. שאלתי "מי זה?" והוא אמר: "זה דורי, התינוק שלנו"
. אז, אמנם לא קראנו לו דורי, אבל את ההמשך את יודעת
יקירה: הטוב שלכם יתגשם! הטוב שלכם מתגשם! את בידיים מצויינות ואני מחזיקה לך אלפי אצבעות לדיקור תקין שיעבור בשלום. אוהבת אותך ומייחלת איתך.

עדיקים

Active member
מחזיקה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שולחת
ומחכה לעדכונים חיוביים.

happy

New member
הכל יהיה בסדר ../images/Emo88.gif

חייב להיות. מחזיקה אצבעות שהדיקור יעבור בשלום (והוא יעבור
) ושהתוצאות תהינה תקינות

תמי ס

New member
אמן ואמן ואמן ואמן

שהדיקור יעבור בשלום. שהתוצאה תהיה תקינה. שהכל יהיה בסדר וטפווווו אחד גדול.

בונגרו

New member
יהיה טוב ../images/Emo45.gif

תראי בזה עוד הזדמנות לראות את הקטנצ'יק/ית. בהצלחה!!!

galll11

New member
יהיה מצויין ../images/Emo13.gif

איתך באהבה, מחיזקה אצבעות ובטוחה שיהיה טוב עד הסוף המצווח (מצווחת בעצם...) ואיזו מדהימה הרותם הזו, איך היא מרגישה הכל.... מתוקה

meytall0

New member
מחזיקה אצבעות חזק לבשורות טובות

שולחת חיבוקים וחיזוקים. מיטל

נייטי

New member
וואו וואו וואו

מתוקה, השתפכת בכמה שורות בודדות אבל כל מה שכתבת הוא בום אחד לתוך הלב. הציור של רותם, יום האם עם האזכרה, והמילים שלך: "האושר יותר מאושר, הבדידות יותר כואבת." נכנסו לי ישר ללב. אישה יקרה עם חיוך מדהים, אני מחזיקה אצבעות ותפילות ואנרגיות טובות. את הכאב לא יכולה לקחת אבל מתפללת שכל האושר ימשיך להיות חזק יותר ויותר ושיהיו עוד ועוד סיבות להתחזקותו. אוהבת מליונים.

ה ו ר י ת

New member
מחזיקה אצבעות

שיעבור בשלום ושתשמעי עוד שבועיים - שלושה קריוטיפ נקבי תקין הציור של רותם- מצמרר אני מאמינה גדולה בתחושות של ילדים. מחכה לשמוע שאת בסדר

רינת200

New member
מבטיח מאוד

אני כל כך מאמינה בחוכמה ובאינטואיציה של הקטנים. שיהיה בהצלחה

סינטה1

New member
תודה חברות ../images/Emo24.gif

כותבת וחוזרת למיטה... עבר בסדר גמור, צלאל מקסים כהרגלו וממש ממש לא כאב... עכשיו שלושה שבועות של בלי אוויר עד התוצאות.

תמי ס

New member
לא לא לא, נישמי רגיל

אין לך מה להיות מוטרדת!!! הכל בסדר, זה ברור לגמרי, יש לך שם ילדונת בריאה ומושלמת מהממת כמו אחותה הגדולה. את יכולה להיות רגועה כי אני לא רוצה לבוא בעוד 3 שבועות ולהגיד אמרתי לך... נשיקות יקרה.

happy

New member
מאושרת שהחלק הפיסי עבר

ועכשיו תנסי לנשום. מחכה לתוצאות התקינות.

נאשא

New member
כל התפילות כולן

שמחה שהחלק הפיזי עבר. מתפללת איתך יפה שלי שהכל יסתבר בסדר.

למעלה