דקה לפני....

Sודית

New member
אני דפקא כן הגבתי לך.....

ותגובתי בעינה עומדת... לא בנובמבר....פשוט לא בא בחשבון. סודית לא מתכוננת...דפקא.

maxima

New member
ברבורה.............../images/Emo140.gif

את יודעת מדוע את בחרדה מכיון שאת מקיבה לחדשות וקוראת עיתונים והעיתונאים מטבעם מפגיזים אותנו בידיעות קשות כדי שניכנס לחרדה ונקנה עוד עיתונים וחרדתינו תגבר וחוזר חלילה אני מציעה לך לעשות מה שאני עושה לא שומעת חדשות לא קוראת עיתונים ואני בטוחה שלא תהיה מלחמה מי שעושה את כל הרעש אלה אנשי התקשורת אז את יכולה להרגע ולישון בשקט שולחת לך משהו להתרגעות

גליה12

New member
אין חרדה בליבי- רק אדישות

כמי שחוותה את ה"זאב זאב" לפני 11 שנים כמי שגדלה על גדרות הגבול כמי שילדיה ידעו לזהות קטישה במעופה- לפני שידעו ללכת- נהפכתי להיות פטליסטית מאמינה שמה שצריך לקרות הוא שיקרה לא מכינה לא אוגרת אדישה

טומי*

New member
עוד משהו ברבורה....../images/Emo6.gif

> החבר: למה ברחת מחדר ניתוח ? > החולה: האחות אמרה " תהיה חזק, אל תתרגש, זה ניתוח פשוט ". > החבר: אז מה ? בסך הכל דברי הרגעה. > החולה: היא דברה עם המנתח

RUTYAN

New member
ברבורה יקרה..בררתי...ומתוך ידע אישי

ולא ספקולציות ב"השוואה למלחמת המפרץ המצב טוב" מכל הבחינות, צר לי שאני לא יכולה לפרט. בכלל לא מזיק להכין כמה קופסאות אוכל, מספר בקבוקי מים, בגדי ניילון ארוכים וכמובן לודא שהערכה תקינה, כל ההצעות הנ"ל כדי שתהיי עסקה בעשיה ולא יהיה לך זמן למחשבות... בינתיים קבלי חיבוק וליטוף בראש ממני

פחד לא מועיל לאף אחד

זוהי לא מלחמתינו וברור שאפ סאדם לא ישלח טילים, לא נתערב.

למעלה