דקה לפני....

../images/Emo5.gifדקה לפני....

חברים ... אני לא מתביישת לומר: אני ב ח ר ד ה !!!! לפני כמה ימים שאלתי אתכם? ת ה י ה מלחמה ...????? ואתם ת´עלמתם. לא יפה ככה... כי אני ממש ממש מממממששששששש חרדה? תהיה מלחמה? ואם תהיה ? אתם כבר קונים? מחליפים ומרעננים ערכות? צוברים, אוספים??? מה מה ??? מה עושים????

magy

New member
לא התעלמנו ממך, התעלמנו

מהידיעה. אני קוראת בעיתון על מקומות קבורה בפארק ברמת גן, ולא רוצה להאמין שאני אכן, קוראת את זה. ואז מגיעות החדשות של שמונה בטלויזיה ומודיעות שהפקחים חוזרים לעיראק ללא תנאים מוקדמים. כלומר, שוב עבדו עלינו עד להתחמשות חדשה. הם לא יראו לפקחים איפה נמצאים מחסני הנשק למינהם. מה כוחו של פקח זה או אחר במדינה ערבית לא דמוקרטית? העיראקים הרוויחו שוב זמן. זמן יקר. יום אחד, הרי יהיו חייבים לפוצץ את הבועה הזו, אבל באותו יום יהיה מאוחר מדיי, כי יהיה ברשותם גם נשק אטומי. אבל אנחנו, פיונים במשחק שח של גדולים וחזקים מאיתנו... אין לנו זכות ציוץ. רק להכנס לחרדה. ולשתוק. תעצרו את העולם, אני רוצה לרדת!!!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תרגעי ברבורקל´ה תרגעי

בטח שתהיה, איך לא ? ומזותומרת מה עושים ? לומדים עירקית.

היום נתנו הוראות

בעיתון מעריב מה צריך להכין ובכן : פנס בטריות מי עדן טלויזיה טרנזיסטור צידנית טלפון סלולרי תרופות

טומי*

New member
בחייך על מה את מדברת???

על מלחמה עם עירק? לי ממש לא נראה שתיהיה כאן איזה בעיה או סקאדים למשל.תסירי דאגה מליבך

maxima

New member
ברבורה.................../images/Emo140.gif

אם את רוצה להיות בחרדה אני יכולה לתת לך עוד כמה סיבות תיזהרי במדרכה כי קרו מקרים שמכוניות דרסו אנשים שהלכו על מדרכה היזהרי ממרפסת תלויה לפעמים הן נופלות אם את מעשנת זה לא מפחיד אותך ואם לא אז את תמיד מעשנת פסיבית בקניון, בסופר, במסעדה, בקופת חולים יש המון סיבות להיות בחרדה אם נשב ונחשוב עליהן נקבל פוביה אז תרגעי אני בטוחה שלא תהיה מלחמה ואם כן האם החרדה תועיל לך???

magy

New member
נכון שיש לנו מיליון סיבות לחרדה

אבל האיום הממשי הזה....לא מוסיף בריאות לחרדות הקיימות ממילא. קשה להתעלם ממנו, קשה לחיות איתו. כל אחד מוצא את הדרך להסיח את דעתו ...או לא מוצא. האם מי שמסיח את דעתו מקריאת עיתונים הוא בת יענה? או סתם אופטימיסט? תחליטו אתם!!!

maxima

New member
ברבורה ומגי............./images/Emo140.gif

אמת יש אמון סיבות לחרדות אבל למה להיכנס לחרדה האם זה משנה את המצב..........לא אז אולי אני בת יענה אבל אני לא שומעת חדשות ולא קוראת עיתונים מכיון שכל תועלת לא צומחת מהקשבה לחדשות ואו עיתונים רק נזק יכול להיגרם לבריאותי אז למה?????

טומי*

New member
המממממממממ....מידע ../images/Emo35.gif

יש לי קשרים למעלה ת´האמת רק לפי אינטואיציה תחושת בטן אני מרגיש דברים נחיה ונראה טומי

../images/Emo5.gif...כבר שעה...

..אני מחפשת וקוראה את התגובות שלכם... אז לא רק שביליתי ליל שימורים - בחישובים מה קונים, איפוא אוטמים, לאן בורחים, מה לוקחים? מחדשים מסכות או לא מחדשים? אוגרים תרופות ? אלא שעכשיו .... נכנסתי לאמוק? כי לא רק שאיני קוראה עיתונים...(רק את המדור של אלה שהפסיקו לעשן) לאיני מקשיבה לחדשות... פתאום אתם מספרים לי על "אתרי קבורה" - אני אסע לרמת גן למות??? בוקרא פל מישמיש... ואתם מספרים לי שכבר פירסמו רשימות קניות.... ומבקשים ממני ללמוד עירקית... (למה? הזמנו אותם לבקר?) עברה לי מחשבה היסטרית - שנשארה תקועה בלי לצאת החוצה כמו שמחשבות עוברות אמורות: אם, נגיד .. כאילו .. אם בכל זאת תהיה מלחמה, ו..נותקף - אז שמעתי ש"נגיב" ואם נגיב, זאת כבר לא תהיה סתם עוד... זאת תהיה מלחמת העולם הרביעית... (איפוא השלישית ? אתם שואלים? השלישית עוברת לי בראש עכשיו...) ... אז אני מבקשת רק דבר אחד : אם ככה אז בבקשה - שאף אחד לא יישאר... רק כדי שאלה שישארו לא יצטרכו להשאר לבד.. ובסידור התפילה של יום הכיפורים ביקשתי (בחיי שביקשתי) - שינוסו כל צרינו מפנינו... אז מה??? סתם היה יום כיפור? סתם? סתם התייסרתי במחשבות על איך לעשות טוב לכולם? למה אחרים מנהלים לי את החיים למה? ובשורה טובה אחת לי אליכם: אם הוא יזרוק עלינו בבועות שחורות.... בואו אלי כולכם.... יש לי מאגר פרטי של חיסונים.... ואולי... בואו לבקר אותי בכתובתי החדשה?

B T1

New member
ברבור"לה-

ראשית גם אם תהיה מלחמה נקוה שהפעם נהיה בצד המנצח ולא כמו בפעם הקודמת שהבלגנו ולא עשינו כלום אפילו למען המורל הלאומי. הטמבלים עשו טעות כשפרסמו את מקום בית הקברות במקרא של אסון המוני. מקובל להכין מקום כזה, אבל רק טמבל מפרסם אותו כי זה גורם לדמורליזציה. קרוב לודאי האמריקאים יתקפו את עירק כי יש פרשנים שאומרים שיש להם צורך כלכלי בכך, נוסף לזה גם יוקרתו של הנשיא בוש על הכף. לפי אותם פרשנים יכולתו הנוכחית של עירק מוגבלת ואין לא את אותה כמות ואיכות שהיתה בפעם הקודמת. לא הייתי רץ ועושה קניות בבהלה אפילו אם רשתות השיווק היו עושים קמפיין מלחמתי. בעבר לא היה מחסור בכלום לכן ברבור"לה אל דאגה. תמיד את יכולה להתקשר אל חבריך בפורום ויעזרו לך בשמחה.

אפשר לבוא אלי עדיין נשארו לי כמה

קונסרבים של סרדינים, תירס, חומוס, אפונה ומלפפונים חמוצים מן הפעם הקודמת. אז......היתה לי מיני מכולת....... חחחחחחח לעזאזל, בשביל מה קנינו שעועית לחדר האטום ???????? בקופסאות. עכשיו לא קונה כלום. אולי רק פנס.......כדי לראות את בעלי בחושך. רגע, בעצם בשביל צריכה פנס . אולי בחושך זה יותר טוב פשוט לא לראות......... ואז, בפעם הקודמת, ציפו מאנשים להיכנס לחדר אטום קטנטן, ביחד עם הבעל, הילדים, המחותנים.......והחתול. רק לחשוב על זה ....להיכנס ביחד כולם לחדר ההוא כבר אני "מתה". מזל שהתחברתי למתב דיגיטל. אני רואה טלויזיה בסלון. קפה יש. סוכרזית יש. סיגריה יש. מה צריך עוד ???????

חח - אבל מעדיפה לראות את הפנים

היפות של ג´וליאנה היפה ובעלה מטאו בערוץ 3 "טרה נוסטרה" מאשר את פרצופו של סאדאם.....ערפאת וכו´.... שם לפחות רואים אהבה טהורה מהי.

magy

New member
ואני אוהבת רק את "הבורגנים"

והם עוברים ללוין.........ומשאירים אותי לבד. עם "סקס והעיר הגדולה" שעושה חזרה גנרלית על הפרקים הקודמים...... לא נשארו עבורי סדרות. אהבתי את ארצ´י בנקר.... האחים עני ועשיר בועות משהו עם כושי שהיה השרת בבית........והיה המסמר בסידרה....... עם ג´סיקה משהו....... חדוה ושלומיק. וכאלה....... אפילו סמי וסוסו......

למעלה