דחוף!!!!!!!!!

• פותח הנושא G500
  • פורסם בתאריך

G500

New member
../images/Emo5.gif דחוף!!!!!!!!!

היכן כל המומחים???? עד כמה קשה למצוא מעיל במידה 40 בארץ? ומדוע אינכם עונים/ת לי? אני מאזור המרכז, וביקרתי כבר כמעט בכל החנויות בת"א ואין בנמצא.

C O L T

New member
מומחים למעילים?

מכיר אתה סיפור על הילד שצעק "זאב!"? לא כותבים "דחוף!!!!!" אם זה לא באמת כך. למה לא עונים? בוא נחשוב יחד. דבר ראשון, אולי אף אחד לא יודע. דבר שני, אולי מי שיודע לא נמצא, לא ראה, או לא רוצה לענות בגלל הסגנון בו נכתבה השאלה. שלוש - אף אחד כאן לא מקבל משכורת ומחוייב לענות, אז... לעניין המעיל - כתבת "כמעט", אז אולי כדאי שתעשה מאמץ ותבדוק בכל החנויות. אצל בני בייקר היית? הוא די טוב בלמצוא ציוד נדיר. ביקרת ב"לרט", וב"ברוש"? היצרנים המקומיים? אם לא תמצא בארץ - תמיד יש את האפשרות של חיפוש באינטרנט, יש הכל באינטרנט.

G500

New member
../images/Emo51.gif

אמנם המצב אינו נראה כאילו הוא דחוף, אך אין הדבר כך במקרה הזה. בכל אופן תודה על ההכוונה.

caRnaf

New member
בבקשה...

לפני שנה וחצי חיפשנו קרנפית ואנוכי מעיל במידה שציינת תחילה היינו אופטימים וחיפשנו רק דגמים מסויימים - מהר מאד הבנו שהמידה הנ"ל בעייתית משהו - והתפשרנו על מעיל ספייק שרכשנו באופנועית (יפה למדי ועונה לצרכים - אולם לא מה שרצינו מלכתחילה) מקווה שעזרתי אחלה יום

מעיל במידה 40

היי !!! אכן בד"כ קשה למצוא מעילים במידה זו בארץ מאחר וזו מידת "קצה" קטנה גם אנו באבזריון מייבאים כמות קטנה של מידה זו . ניתן גם להזמין במיוחד מספידי עבורך - אני ממליץ להעיף מבט בקטלוג של ספידי או באתר שלהם ואני מוכן לנסות ולעזור לך . שמוליק אבזריון

*Trinity*

New member
אני קניתי כאן:

אבל זה יעבוד רק אם יש לך מישהו שיוכל להביא לך את המעיל לארץ, אחרת אני מניחה שמחיר המשלוח יהיה מחיר יפה מאוד.

למעלה