בא לי עכשיו...

גלית333

New member
../images/Emo5.gifבא לי עכשיו...

לרדת לקיוסק....אני מרגישה כמו מכורה אמיתית בפעם הראשונה. טוב, אז שאלה על המדבקות האלה שקונים בבית מרקחת, זה עוזר??? אם כן, מה בדיוק מרגישים ואיך זה פועל??? אני מתאפקת

זה נורא תלוי../images/Emo13.gif

אני בזמנו לקחתי מדבקיות ו....ירדתי בכמות הסיגריות אבל לא הפסקתי לגמרי. אני ממליצה לך על זיבן או על פרידום אם את רוצה עוד פרטים תפני אליי במסרים. בינתיים, תחזיקי מעמד, בטח קשה לך, יש היום מפגש בגבעתיים, אולי את יכולה להגיע לשם? אני שולחת לך חיבוק ענקי
ומאמינה בך שאת יכולה, אז תאמיני בעצמך גם. ככל שעוברים הימים זה מתחיל להיות יותר קל, אז תחזיקי מעמד.....
נכון שאת נושמת יותר טוב? שמת לב שעור הפנים שלך מתחיל להראות יותר צעיר? נכון שהפה הפסיק להסריח? את יודעת שבזכותך אני מתחילה להזכר למה הפסקתי לעשן? את עוזרת לי את יודעת את זה? תודה תודה תודה קחי עוד חיבוק ענקי
ו-
והמון אהבה ואמונה שנצליח כי כולה מקל עשן מסריח קטןןןןןןןןןןןןןן עלינווווווווווווווווווווווווווווווווו

גלית333

New member
ווידוי קטן

אתמול הלכנו לסרט, אני ובעלי היקר שנגמל איתי ביחד, אבל לו קל יותר ואין לו בעייה עם ההפסקה. בכל אופן באווירה של "החופש הגדול" היה בא לי איזו אחת קטנה ככה... אז קניתי 2 בודדות והלכנו לחפש מקום שמותר לעשן, כן קל לי לקלקל לבן זוגי את הגמילה שלו כדי שלא אשאר לבד עם חולשה.... בקיצר עמדנו ועישנו כמעט אחרי שבוע שלא נגענו וק י ב ל נ ו סחרחורת שלא יכולנו לעמוד כמעט, התחלנו לצחוק כמו שני מסטולים מכלום...אך. אבל זהו, אני אפילו לא קוראת לזה מעידה, זה סתם כזה. מה שכן עם ניקוי החמץ הניקוטין וזבל שבבית....התחלתי בכלל לנקות תחושות ומחשבות לא בריאות, ככה על הדרך... ותודה על העדכונים והתשובה שלך

יפעת2004

New member
הי יולי וגלית! ממש מזדהה!

גלית - גם אני כמעט עשיתי את זה!!! אבל הסיגריות היחידות שהמוכר היה מוכן למכור כבודדות הגעילו אותי ולא קניתי בסוף. אני יודעת שגם אני מתישהו אקנה אחת בודדת. אבל עוד לא - מרגישה שמוקדם לי מדיי. אבל היה לי כיף לקרוא על ההתנסות הזו שלכם...:) אני לא מעשנת כבר שלושה ימים. אחרי שנה של ייסורי מצפון על הכסף ועוד יותר על הבריאות החלטתי שדי. נמאס לי. פשוט לא מעשנת. כשזה בא מרצון אמיתי הרבה יותר פשוט מאשר הבטחות סרק שהבטחתי לעצמי ואז הלכתי לחפש קיוסק פתוח באמצע הלילה. בת 27. מעשנת זה 6-7 שנים בערך 3/4 קופסה - אולי לא המון, אבל התחושה היא תחושה של התמכרות. ובינתיים הוצאתי את כל המאפרות והמציתים. יש לי 2 סיגריות דלוחות בחדר (אלה מהחפיסה של 40 - ממש מגעילות) אז אני לא מתפתה בינתיים. אבל עכשיו אחרי הארוחה ממש בא לי... אני שותה המון מים. התיאבון בהחלט נפתח. לפעמים נורא בא לי, אבל גם כיף בלי התלותיות הזו. מקווה לחזור לבקר. חיבוק לכולם. אשמח אם תכתבו!
יפעת

יפעת../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך בהצלחה.... תחזיקי מעמד ו....הרבה מיםםםםםםםםםםםם

למעלה