אמא....

../images/Emo5.gif אמא....

טוב סורי אני יודעת שזה לא המקום
אבל אני בלחץ הסטרי (גם השעה מעדיה על כך) אני גולשת באינטרנט ופתאום המחשב התכבה ושניסיתי להפעילו מחדש הופעל ונכבה מיד כמה פעמים עד שנדלק כולו.. אני ב-ל-ח-ץ הודעתי על כך לפורום מחשבים ואניטרנט מקווה שייעזרו.. אני לא אצליח לישון עכשיו ומחר אני צריכה לקום מוקדם.... מחר תעודותת..
אכלתי אותה.. וגם צריך לפרמט עכשיו את המחשב איזה לחץץ... סורי שאני כותבת את ההודעה כאן אבל אני מרגישה טוב אם אני מספרת למישהו מה עובר עליי..
אמאאאאאאאאאאאאא

חמודה אין ממש לחשוש../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

שיהיה בהצלחה מחר
ואל תשכחי לעדכן אותנו
ובקשר למחשב
אני מקווה שעוזרים לך

?יייייייייייו

טוב אני חייבת לשתף אותכם.. באתי באיחור לבית ספר וכל הבית ספר כבר היה בפיס וישבתי 4 שעות לבדי בכיתה.. אז ככההתיישבתי בסוףה כיתה.. דלת פתוחה.. אמרתי שאני אשחק אותה שאני לא מרגישה טוב ויש לי בחילות.. הוצאתי את הבקבוק מהתיק.. פתחתי אותו .. שפכתי טיפה על השולחן שייראה כאילו ששתיתי ונשפך.. ולהפתעתי אני מצאתי חור בתיק ומצאתי שם 4 כדורי אקמול ו-3 שקלים.. טוב תראו אני יודעת שפה זה לא המקום לכתוב.. אבל אם אתם רוצים המשך תגידו לי שלא סתם כתבתי..

Haguga68

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

את בהחלט מוזמנת להמשיך לספר.... יש כאן אנשים שמאוד אכפת להם, וכן- גם ממך...
אני חושבת שלא הגיבו כי פשוט לא היו פה ולא ראו את ההודעה
תמשיכי את הסיפור
ואני מקווה שאת מסתדרת עם המחשב שלך...

חיחי..../images/Emo9.gif

צודקת ו-ב-ג-ד-ו-ל אז אני אמשיך.. מצאתי בתיק הגי'נס שלי 4 כדורי אקמול ו3 שקלים.. וזה עזר למזימה שלי לשחק שאני לא מרגישה טוב.. הבקבוק על השולחן.. אני בסוף הכיתה גירדתי את העיינים שייראו אדומות מעט.. ואז.. שמעתי צעדים של עקב מתקרבים לכיתה שלי..עשיתי את עצמי חולה.. וכבר תכננתי מה להגיד.. ו..................... אין אף אחד.. ככה חכיתי שעה שעתיים.. עד ששוב שמעתי את הצעדים של העקב המחריד.. ופתאום פתחה את הדלת מנהלת הבית ספר חגית מפחיד בטירוף טענתי שכואבת לי הבטן והראתי לה את הכדור האקמול ש"אמא שלי שלי נתנה לי אם לא ארגיש טוב" והיא בלעה את הסיפור!! הייתי מאושרת !! אבל אז..

העקב המחריד פרק 3

ואז היא פתחה את תיק הגי'נס הקטן שלי.. וראתה את 3 הכדורים! וחשבה כי רציתי לפגוע בגוף שלי! (הכוונה להתאבד.. חס וחלילה טפו טפו טפו..
) הושיבה אותי לשיחה ולא נתנה לי גע לבד עד שהיא עלתה לי על העצבים... לקחתי את הרגליים שלי והלכתי לשרותים.. עשיתי קולות של מישהיא שמקיאה שטפתי את פי.. גירדתי את לחיי כדי שייראו סמוקים יצאתי אלייה ואז היא חדלה לדבר.. עליתי במעל המדרגות השמוממות אל הקומה ה1.. עברתי בין הכיתות והכל שומם.. ואז שמעתי את אב הבית המפחיד שלנו מתקרב.. (זיהיתי לפי רשרוש המפתחות שבתוך כיסו..) ירדתי במהירות למטה ואז פגשתי חברות ילדים.. תאמינו או לא אבל.. מעשנים.. (תגידו לי אם להמשיך או שזה כבר לא מעניין...)

אה טוב בשבלך נשמה!

אז ראיתי חבורת ילדים שמעשנים.. (סגריות ונרגילה) ובינהם הילד שאני אוהבת.. רועי
שם מאללללללללללף והסתתרתי כדי לראות אותו.. וכל צעד שעשה רציתי להתעלף שמעתי את אב הבית מתקרב שוב.. ואז.. הלכתי אליהם כ\עם כל האומץ שלי וביקשתי שייסתירו אותי.. לא היה לי איפה אז הוא פשוט התסכל לי בעיינים ונישק אותי צרפתית.. אההה
ואיך שהאב בית ראה הוא הלך כאילו כלום לא קרה (נורא נורא מוזר!) והמשכתי את הנשיקה לא רציתי לעזוב את השפתיים המתוקות והורדרדות שלו.. אבל הוא עצר והריחק אותי ממנו.. זה לא נורא.. רציתי למותת... לרגע חשבתי שהכל בשליטתי ואח"כ הבנתי שלא.. הוא שולט בי כמו שלט וטלויזיה (לא קשור חיחיחי) ואז.. הצלצול.. כל הבית ספר הגיע חזרה ואני ירדתי לכיתה שלי.. קיבלנו תעודות (היה מזעזע לא טוב כ"כ חיחיחי) ואז.. כשיצאתי מהבית ספר ראיתי אותו שוב.. ואמרתי לעצמי בלב.. זוהי ההזדמנותץ האחרונה לרנשק אותו אפילו בלחי.. רצתי אליו נתתיל ו נשיקה בלחי ועליתי להסעה.. הריח שלו עדיין אצלי באף.. אממ.. טוב זה מתחיל להיות רומנטי טיפונת זה כבר משעמם לא? אני כל הזמן מפחדת שזה משעמם אותתתתתתתכם

Haguga68

New member
חחחח.... חמוד ../images/Emo23.gif

סיפור יפה...
בהמשך... תודיעי מה קורה רק תיזהרי לא להסתבך

שרית7

New member
תשמעי דמיון עשיר ופורה אני מקווה

בשבילך שתעשי עם זה משהו

למעלה