איזה באסה

../images/Emo5.gif איזה באסה

כידוע - היום יום חמישי יש משחק כדורסל - מכבי נגד ברצלונה אבל חברה שלי עושה בריתה לבת המקסימה שנולדה לה ולא נעים אצלהם בבית לפתוח טלויזיה בנוסף, מחר הילדים הולכים לאמא שלי ואנחנו - לבד סוף סוף הזמנו מקומות במסעדת BLACK STEAR בהרצליה אבל.... אתם זוכרים מה קרה לי ביום שנסעתי לאיסטנבול ? נכון - היום קיבלתי מחזור איזה באסה כל פעם שאנחנו לבד זה קור נראה לי שזה מהתרגשות או שזה פסיכולוגי הקיצקצ, היה לי גם קטע עם בעלי הייתה לנו שיחה מעניינת היום אבל אני יספר לכם על זה מחר בבוקר באדי

זה הזמן לפשפש בהוראות ../images/Emo37.gif

הנסיעה שלי אלייך לאיסטנבול במיוחד אל החלק המכונה אינטימיות... יאללה קדימה לעבודה

למרות שיש לי חזות כזאת..../images/Emo57.gif

את יודעת מראה בהיר יחסית..משקפיים עם עיגולדים...ועברית צחה.. לעיתים עם אקסנט זר לאוזן חדה שאיני יודע מאיפה זה בא.. אני צבר..ומקור מוצא הוריי הינו לוב ...אשר כידוע אינה שוכנת במרכז או מזרח אירופה...למרות שתתפלאו..כשחקרתי לפני יותר מ2 עשורים בבית התפוצות אחר התחקות מקור המשפחה..הגעתי לתובנות אודות גירוש יהודי ספרד נדידתם לכיוון רוסיה , תורכיה..אפילו סיביר ..חזרתם..דרך הבלקן ומשם התפשטות דרך איטליה ללוב..אז מניח שיש בי גם שורשים רוסיים למרות שהמילים היחידות שיודע...זה מהפעם שהייתי במוסקבה..וגם ממה שלימדה אותי החברה האוקראנית שהייתה לי לפני כשנה.. אבל בהחלט צודקת באדי...אני כמו אימא פולניה..ובדברים מסויימים.. אף גאה מאד על היכולת להתחבר לצד הנשי..וכבר דיברנו על זה... בכל אופן ..נו יש התקדמות , שומעת בקולי...??? מחזיר...

תסתכלי על חצי הכוס המלאה

לפחות יש לכם אפשרות לאפסן את הילדים מחוץ לבית. הלוואי עלי. ויש לכם גם בילוי נהדר. אז מה רע?

למעלה