אז איך עושים את זה?

t s a c y

New member
../images/Emo5.gifאז איך עושים את זה?

החלטתי לרדת מהדרוזי וללכת על WR 426 בעצתכם. עכשיו.. אני רגיל בכלים "נורמלים" ללכת, לראות, להתרשם ולקחת לבדיקה אצל סטפן.
אבל מה כולם מהצפון ואף אחד לא רק שלא מסכים לקחת לת'א, אלה אפילו לא לחיפה. אז איך אלו מבינכם שלא מוסכניקים מלידה קונים כלי כזה? בלי בדיקה ? סתם בנראה טוב, נשמה טוב ומעביר הילוכים??? ד'א ראיתי כמה ועכשיו אני עוד יותר דלוק על הרעיון

dbug

New member
תראה...אני באופן אישי לא

הייתי קונה כלי כזה בלי בדיקה,ובדיקה כמה שיותר טובה.מניסיון ( היו לי 2 WR ,כרגע עם השלישי ) אל תקנה מתוך לחץ ,תהיה סבלני עד שתמצא את הכלי שנראה לך.חשוב מאד בכלים האלו לבדוק את האחזקה השוטפת כלומר מרווחי טיפולים,היכן טופל,מה הוחלף ומתי,ותנסה להתעקש על כאלו שיודעים כמה ק"מ או שע"מ הם עברו ולא כאלה שעשו טיפולים לפי הרגש או החשק.סה"כ אופנוע נהדר לטעמי.בהצלחה!

Fengluzon

New member
בצפון, אתה יכול לקחת גם לדן טל.

אדם אמין מאוד מאוד מאוד. לא רוכשים אופנוע ללא בדיקה.

motorcycle boy

New member
ת'שמע סיפור

חבר קנה 426 בחוסר סבלנות אחרי שאחד מבעלי המוסכים המוערכים בתחום אמר לא שיש איזה רעש וצריך לבדוק,אחרי איזה שבועיים הלך מנוע.נזק של 16000 שח! מסקנה-לא רק שחייבים לבדוק אלא גם לחפש בסבלנות ולא להסס לרדת מהעיניין גם אם השקעת בבדיקה והכלי נראה יפה. נקודה אחרונה שיש לשקול ובזאת ירחיבו בעלי האופנועים-ה-426 נחשב הכי עצבני וחזק בסדרת ה-WRים בעל אופי דומה ל-2 פעימות וגם בעל מוניטין אמינות מפוקפק,את זה לא אני אמרתי אלא אלה הם טענות שחוזרות בהרבה דיונים. בהצלחה

dbug

New member
לגביי ה 426 ,אכן לפי דעתי הוא

המוצלח מבין ה WR ים,תנוחת רכיבה טובה יותר מה 400 ,מתלים טובים,מניע בלי שום בעיה,לענין המנוע - לדעתי הרבה יותר גמיש ונוח בסל"ד נמוך ובינוני מה 400 וכמו שמוטה כתב חזק ועצבני אבל ניתן לשליטה ,לא חושב שהוא מזכיר 2 פעימות אלא אם תרכב הרבה בסל"ד גבוה שם לפעמים אתה מקבל כח שחשבת שאין לאופנוע,סה"כ למרות שהוא חזק אני חושב שגם מישהו ללא הרבה ניסיון אבל עם יכולת לימוד הדרגתית( ללא התחרעות קבועה על הגז ) יפיק ממנו המון. לגביי אמינות - לא ידוע לי שהוא פחות אמין מה 400 ,ועד כמה שאני יודע בדגמי ה 426 אין את הסכנה של שבירת התריס.סה"כ האמינות שלהם היא פועל יוצא לטיפולים שקבלו,וכן צריך לבדוק טוב לפניי קניה.

t s a c y

New member
מנצל'ש

אני אצטרך לחזק את השלדה שלו, בהנחה שאני לא ישפר מנוע בזמן הקרוב? ואם כן מה העלות המשוערת ?

t s a c y

New member
לא חושב, צעיר מדי בתחום../images/Emo163.gif

האמת שפשוט קראתי שצריך לחזק שלדות שהופכים לSM . משהו על זה שהם לא עומדות בלחץ של הסיבובים

45degrees

New member
זה לא נכון באופן גורף. יש רק סוג

אחד של אופנועים בהם צריך לחזק את השלדות באופן גורף עם המעבר לסופרמוטו והוא: XR600/650 - שם השלדה יחסית מאוד גמישה וחלשה בשביל עומסי הרכיבה של סופרמוטו. בסינגלים המודרניים הבעיה לא קיימת - בין אם השלדה עשויה פלדה או אלומיניום.

למעלה