אוף!

../images/Emo5.gifאוף!

מנצלת את גסיסתו האיטית של הפורום להתמרמרות קלה. אני לא מצליחה לגרום לעצמי לשבת על התחת ולהכין את כל השיעורים. זה מתסכל אותי שיש דברים שאני לא מצליחה וגורם לי לחשוב שאולי אני פשוט לא מספיק אינטיליגנטית בכדי לגשת למבחן המעצבן. אני יודעת שזה נשמע דבילי ואולי אפילו ילדותי אבל אנחנו יותר מחודשיים לפני המבחן ואני מפחדת לחשוב מה יהיה בחודשיים האלה... הצילו.

000שירה000

New member
אל תתבאסי

תנסי לחלק לך מראש את כל השיעורים לשיעור הבא לפי ימים- ותכתבי לך בטבלה מה את צריכה לעשות בכל יום, וכשתסיימי- תני לעצמך הפסקה. אל תבהלי שאת לא מצליחה...נראה לי שזה נורמלי לגמרי בשלב כל כך מוקדם. אם זה שאלה פה שאלה שם אז באמת אין לך מה לדאוג. אם זה נושא ספיציפי שהוא בעייתי יותר, תחזרי שוב על מה שלימדו לגביו בקורס, ותבדקי איך כל פתרון של כל שאלה (גם אלו שאת מצליחה) מתיישב עם ההסבר או שיטת העבודה שנתנו לך בקורס. כך תוכלי ליישם את ההסבר והשיטה גם על שאלות שאת יותר מסתבכת בהן. חשבת אולי על קבוצות למידה? אולי אם קשה לך להושיב את עצמך אז זה יכול להיות פתרון נחמד (יש כאלה שזה לא עובד בשבילם ויש כאלה שזה ממש ממש עוזר להם).

ginni

New member
הזמן עובר מהר...

גם לי היה מאוד קשה להושיב את עצמי ללמוד... ואני עוד הייתי צריכה לעשות את זה בחופש..
זה באמת מתסכל כשלא מצליחים תרגיל מסויים... הצעה שלי- תעברי הלאה, אל תתעכבי על מה שאת לא מצליחה, מקסימום תחזרי לזה יותר מאוחר... ככה תחסכי לעצמך את התסכול ואת העצבים.

למעלה