לניקולה
מ מתוקונת123 New member 5/10/04 #3 קולי שלי מזל''ט לך! המון המון בריאות, מזל''ט, אושר, שמחה, כייף! אל תנטשי את לירן למען קראל, או ההיפך (צחוק מרושע)..... ו.......שכל משאלותייך ייתגשמו.... נשיקות, ממני....חיה........ <את קוראת כן?................>
קולי שלי מזל''ט לך! המון המון בריאות, מזל''ט, אושר, שמחה, כייף! אל תנטשי את לירן למען קראל, או ההיפך (צחוק מרושע)..... ו.......שכל משאלותייך ייתגשמו.... נשיקות, ממני....חיה........ <את קוראת כן?................>
מ מתוקונת123 New member 5/10/04 #5 ואתה יודע למה ../images/Emo8.gif רמז; ICQ/מסרים אישיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מתוקונת123 New member 6/10/04 #20 ואלה? כייף לך פחחחח סתם נכנסת להודעה שהיא ריקה, חוץ מסמיילי הומו..........
S sapir aloud555 New member 5/10/04 #9 ../images/Emo6.gif כן היא קוראת.. יו נוו.. והממ, לא טועים בשם של קארל!!! קארל = Carl!
S sapir aloud555 New member 5/10/04 #8 אני רציתי לעשות את זההה!! ../images/Emo7.gif בע. אני אכתוב לה ברכה מוזרה כמו שכתבתי לשאר..הממ תנו לי רק לחשוב על משהו הא, חודש הבא..קימברלי ושרה!! אולי זאת תהיה ההזדמנות שלי
אני רציתי לעשות את זההה!! ../images/Emo7.gif בע. אני אכתוב לה ברכה מוזרה כמו שכתבתי לשאר..הממ תנו לי רק לחשוב על משהו הא, חודש הבא..קימברלי ושרה!! אולי זאת תהיה ההזדמנות שלי
מ מתוקונת123 New member 6/10/04 #18 מעניין ת'תחת שאת רצית.. ואם כ''כ רצית, למה לא עשית ... טוב....תחכי לקיבמברלי.......ושרה... מיייבי אני אקדים אותך |ממזר|
מעניין ת'תחת שאת רצית.. ואם כ''כ רצית, למה לא עשית ... טוב....תחכי לקיבמברלי.......ושרה... מיייבי אני אקדים אותך |ממזר|