tali_le

New member
../images/Emo49.gif

שלום לכם, לי -
(מצטערת על השימוש ב-
- אני פשוט חוששת לחיי אם הדמות המדוברת תגלה שאני כותבת את ההודעה הזו... בכל אופן - המנהלת החביבה כאן (החביבה פחות, ז'תומרת) חוגגת היום שנתיים של טבעונות מלאת רעב וייסורים - אך לאחרונה מלאת אוכל וטעמים (
) אז פצחו בחגיגות - הוציאו את ה-
ובואו נשמח כולנו! אלמונית ** האופי המגוחך היה רק כדי להשתמש ממש בכל אמוטיקון שנוצר לכבוד פורים **

lifegirl

New member
הומ... מזלטוב!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

עד מאה ועשרים שנות טבעונות! בברכת- טבעונים לא מזדקנים, הם מתים-- שני.

Neta558

New member
הוציאו את ה../images/Emo149.gif למשמע שמי! ../images/Emo6.gif

יש לי יום הולדת!
לפני שנתיים נולדתי מחדש
זה היה הריון קצר של שלושה חודשי צמחונות, עם מעבר הדרגתי של, הממ, שבוע? הלידה היתה מרעישה ומרגשת, ובמהירות גדלתי למימדי פורום מרשימים
תודה להורי שהביאוני עד הלום - כל אבות אבותי הטבעונים, ובעיקר האימהות
תודה לאלמונית על הברכה
וקצת יותר ברצינות (הבטחה חסרת מהות): לזכור את יום הטבעונות לפעמים נראה קצת מוזר ולא חשוב, אבל אני באמת מתיחסת לזה כמו יום הולדת, כי כמו החיים עצמם, טבעונות זה לתמיד. ואל תשכחו להוציא את הרעשן כשאומרים את שמי! (מוכנים? הנה זה בא..) יום טוב, נטע (
)

adipo

New member
מומונבט שמייח!

שיהיו לך חיים מלאי חסה ועשבים, טופו, סויה ותפוחי אדמה
מומונבט חגיגה בשבט מה נעים ומה נחמד שכל העולם יחד טבעונים ביום אחד טבעונות שולטת טבעונות שולטת! יום טוב וחג שמייח עדי

TheFinalCow

New member
גנבת מוווּשגים../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

נטע ועוד הרבה שנים של טבעונות מווווּצלחת
adipo תיזהרי ממני

Katanya

New member
נטעעעע

שימי לב הודעה ראשנה שלי בפורום הזה רק בשבילך!! מזל טוב
קחי ממני מתנה
בלי גבינה!!!

דורקי בפורום!! ../images/Emo13.gif

נטע, המון המון מזל טוב ואושר נצחי, ליקוקים וחיבוקים, נשיקות ועלוקות! (פיכסה) המון אהבה,
מאור

Black dog

New member
מזל"ט נטע ../images/Emo65.gif

כאחד שהיה לאורך תקופה ארוכה מחיי החדשים ידיד אני יכול להגיד שאני לא יודע איך בדיוק הייתה הנטע הקודמת (הרי היא , נטע השחורה :) אבל אני כן יכול להגיד שהנטע החדשה מגניבה ומיוחדת . אוהב עמרי

למעלה