A m i t R

New member
../images/Emo49.gif

קאנצ´ו רוני קלוגר הנמצא כרגע באוקינאווה קיבל במהלך שבוע זה דאן 8 בקארטה דו

yAn sun

New member
מזל טוב

הוא קיבל את זה בחגיגות 115 שנה לדאי ניפון בוטקאי שנערכו השבוע באוקינאווה בהוכרה מתלמידו יאן יוסילביץ

yAn sun

New member
הדאי ניפון בוטקאי

זה האירגון הגבוה לאומניות לחימה ביפן אשר הוא בחסות קיסר יפן

תמסרו לרוני את ברכתנו ...

מגיא, ממני ובמיוחד מבראם פרנק - המורה שלנו. אימרו לו כי הוא מוזמן גם השנה להשתתף בסמינר שבראם ייתן בארץ בשביעי ובשמיני ליוני.

רוב תודות

על הברכות וההזמנה. אמסור לקאנצ´ו רוני את ברכותיכם. אגב, במה עוסק הסמינר? (אם יתאפשר, אשמח להצטרף).

קודם כל: אתה יכל להצתרף - בשמחה

תכני הסמינר: 1. היום הראשון - הכרת הסכין! איך להשתמש בסכין ככלי להגנה עצמית ולניטרול תוקף החמוש בסכיןובא לתקוף. המטרה: לא לקטול את התוקף אלא ל נ ט ר ל ו ב ל ב ד. 2. היום השני - הכירות עם "דרון גונטינג" : כלי דמוי אולר בעל מבנה ארגונומי ייחודי. הוא בעל להב כהה ולא חותך. המטרה: ניטרול ע"י נעילות פרקים והפעלת לחץ על איזורים מסויימים. כיוון שלא צריך כח בלהפעילו( אגב- גם בסכין חיה לא צריך), ה"דרון גונטינג" אידאלי לנשים וגברים שאינם מאוד חזקים / קרביים... הוא כלי המאזן כוחות גם מול תוקף חזק ואגרסיסי. הכלי הנ"ל אינו מוגדר בחוק כנשק ומותר לנשיאה בכל מדינה (בכיס או בנרתיק חיצוני מיוחד). ה"דרון גונטינג" הולך ותופס אחיזה בקרב קהילות בטחון ואבטחה בעולם ככלי אכיפה. היצרן- "ספיידרקו". הממציא - בראם פראנק. הגורם היחידי המוסמך לשווק וללמד על הכלי הוא ביה"ס CSSD/SD. הסמינר יתארך בד´גו של דניס השרדות בהרצליה. השעות: תשע בבוקר עד ארבע אחה"צ. בצהריים תינתן שעה הפסקה + ארוחה חמה הכלולים במחיר. המחיר 550 ש.ח (אפשר בשני תשלומים). לנרשמים עד אמצע מאי תינתן הנחה של 50 ש.ח. דמי ביטול = % 18 מהמחיר הכולל. הטל´ שלי 541719-056 ושל גיא 202808-052

יובל

לפני מספר חודשים, הזדמן לי לראשונה להגיע לאימון סכינים עם קאנצ´ו רוני, אצל דניס. מאוד התרשמתי מהשיטה המערבית-מודרנית של שימוש בסכין. לגבי הסמינר העתידי - יש אשפרות להגיע רק לחלק מהשיעורים (אילוצים של עבודה, אימונים, רק 24 שעות ביממה...)?

אם התרשמת ממה שראית -

אתה מוזמן לשעורים שלנו ... באשר לסמינר וללו"ז הבעיתי שלך: הרם אלי טלפון 541719-056

סמינר דומה בדרום

האם ניתן לארגןסמינר דומה בדרום הארץ לטובת הדרומיים? אם כן מתי וכמה אנשים יכולים לקחת חלק בסמיר? משה גליסקו

כן אפשר, אבל ...

עלינו לסגור זאת ממש בימים אלו כי לבראם מתוכנן לו"ז צפוף מאוד בארץ: יש תערוכת בטחון חשובה שהוא מציג בה, לפחות שני סמינרים שכבר מתוכננים, שעורים לכיתה של גיא ושלי, ובל נשכח: קצת טיולים וכיף ... סמינר אפשרי גם בדרום. כל שעליך לדאוג הוא למקום שיכיל את כל המשתתפים. אין הגבלה לכמות המשתתפים, שכן בראם מגיע עם פמליה של מדריכים בכירים (ויש כמובן אותי ואת גיא) וניתן להשתלט גם על כיתה גדולה ...

יופי לדרומיים

יובל אני אתקשר על מנת לסגור עניין תודה בכל מיקרה אני מצרף את מיספר הטלפון שלי 08-6289889

עמית, הפתעת ../images/Emo65.gif

כיחיתי שקאנצ´ו יחזור מחו"ל, ולאחל מזל טוב יחד עם עליית האתר החדש (סודי בנתיים...). מה גם שאני כתבתי מספר דברים, וחשבתי לקבל את דעתו של קאנצ´ו, לפני שאני שם את זה בפורום.
נ.ב. מחר לא אוכל להגיע לאימון - אירוע משפחתי... יש סיכוי לראות אותך באימון ראנדורי של יום שלישי? (יהיה מעניין...)

yAn sun

New member
לסלבו

מה נשמה סוף סוף חזרת מהצבא
יש לי שאלה אתה יכול לתת לי חומר או את האתר של הדאי ניפון בוטקאי כי אני רוצה לקרוא קצת על האירגון

למעלה