ה הראשון NIR New member 28/8/03 #5 ../images/Emo8.gif אני יודה שהכתב לא משהו אבל אני חושב שהראיון מקורי
ה הראשון NIR New member 29/8/03 #18 ../images/Emo25.gifטוב אז אני סיימתי את היום אז לילה טוב ושוב מזל טוב לגדולה מכולם שאנייה טווין
ה הראשון NIR New member 29/8/03 #14 טוב אזז רציתי שמה שכתוב לרובי ווילימס זה יהיה על החולצה אבל זה לא יצא כל כך מושלם בכל זאת מזל טוב לאלילה שלי שאנייה טווין
טוב אזז רציתי שמה שכתוב לרובי ווילימס זה יהיה על החולצה אבל זה לא יצא כל כך מושלם בכל זאת מזל טוב לאלילה שלי שאנייה טווין
ה הראשון NIR New member 29/8/03 #15 ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב
U U p New member 29/8/03 #16 ניר אתה גדול!!! איך עשית את הכתוביות האלה?! אני רואה שממש לקחת קשה את הוספת התמונה שלימדתי אותך............חחחממש ממש יפה!! תמשיך ככה ומזל טוב לאלילה!
ניר אתה גדול!!! איך עשית את הכתוביות האלה?! אני רואה שממש לקחת קשה את הוספת התמונה שלימדתי אותך............חחחממש ממש יפה!! תמשיך ככה ומזל טוב לאלילה!
M m L m New member 29/8/03 #19 ../images/Emo6.gif ע-נ-ק-י! אהבתי כ-ל אחד ואחד בעיקר את רובי ווילאמס ניר, יש לך את זה!