הפרק הראשון היה מהמם, מקווה שגם הפורום יהיה כזה.
M motib4 New member 19/2/03 #1 ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif הפרק הראשון היה מהמם, מקווה שגם הפורום יהיה כזה.
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif הפרק הראשון היה מהמם, מקווה שגם הפורום יהיה כזה.
M MrJacKasS New member 20/2/03 #2 מהמם ?!?! ממש, אבל ממש לא! הסדרה עד עכשיו ממש גרועה! ציפיתי ליותר! כל הזמן מדברים על התיאטרון המסריח שלהם ועל התפקיד הראשי של רומיאו שמרומיאו. איפה האהבות, הבגידות, הרומנים, המאהבים? אני מודע לזה שזה רק הפרק השני, וזה בטוח ישתפר, אבל ההתחלה רעה מאד!
מהמם ?!?! ממש, אבל ממש לא! הסדרה עד עכשיו ממש גרועה! ציפיתי ליותר! כל הזמן מדברים על התיאטרון המסריח שלהם ועל התפקיד הראשי של רומיאו שמרומיאו. איפה האהבות, הבגידות, הרומנים, המאהבים? אני מודע לזה שזה רק הפרק השני, וזה בטוח ישתפר, אבל ההתחלה רעה מאד!
M motib4 New member 21/2/03 #3 לא נכון!../images/Emo29.gif חבל שכבר יש לך דעה שלילית... כל טלנובלה מתחילה בשעמום. חוק. חכה, אתה עוד תהנה.
לא נכון!../images/Emo29.gif חבל שכבר יש לך דעה שלילית... כל טלנובלה מתחילה בשעמום. חוק. חכה, אתה עוד תהנה.
M MrJacKasS New member 21/2/03 #4 אני יודע... ראה: הודעה שלי שבכותרת רשום: מסכים בכל מילה ועוד משהו: זה רק אצלי או שבעמוד העליון של הפורום יש רקע לבן וכדי להגיע לפורום עצמו צריך לרדת?
אני יודע... ראה: הודעה שלי שבכותרת רשום: מסכים בכל מילה ועוד משהו: זה רק אצלי או שבעמוד העליון של הפורום יש רקע לבן וכדי להגיע לפורום עצמו צריך לרדת?
A amc22 New member 24/2/03 #9 ../images/Emo105.gifממש אבל ממש לא נכון!../images/Emo15.gif לא נכון! המורדים התחיל ישר יפה, ואל תגידו לי שזה לא טלנובלה, כי אם זו לא טלנובלה, אז מה זה?!
../images/Emo105.gifממש אבל ממש לא נכון!../images/Emo15.gif לא נכון! המורדים התחיל ישר יפה, ואל תגידו לי שזה לא טלנובלה, כי אם זו לא טלנובלה, אז מה זה?!