../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

היום הנסיך הקטן שלי בן 8 ילד יקר שלי אתה ממלא לי את החיים מעלה כל יום חיוך על פניי ומאפשר לי להרגיש ברת מזל שיש לי אותך אוהבת מחבקת ונושמת אותך - אמא באדי

Tully Is Here

New member
באדוש, מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שתזכי לעוד המון שנים מאושרות ומלאות נחת מהנסיך שלך

Tully Is Here

New member
אמה נהדרת, כרגיל../images/Emo13.gif

גדלה ומתפתחת לה מיום ליום ממש מדהים. מקשקשת לה לעצמה וכל כך גאה, פשוט תענוג. היא מתחילה להבין ולפעמים גם להגיב למה שאומרים לה (כשבא לה...), כבר ממש נהיית לנו ילדה שמתקשרת ולא סתם תינוקת. בזמן האחרון היא גם התחילה להתיישב על הספה ואז לטפוח עליה שנבא ונתיישב לידה
אבל הכי חשוב זה שהמלאך הזה למדה לתת נשיקות וכל הזמן באה ומחבקת אותנו וטופחת לנו על הגב והעורף. פשוט להתמוסס ממנה

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הילדה הזו כל פעם מדהימה אותי מחדש. כמה היא גדלה

זה נראה כמו פרסומת

חמסה חמסה חמסה הילדה הזאת מדהימה אין לה מחזרים בשכונה? כאן כבר היינו משדכים אותה והכלב לך מטריף איזה מתוקים באדי

הו באדי מזל טוב לבנך בן השמונה../images/Emo140.gif|

המון המון מזל טוב ליום הולדתך שכל משאלות לבך הלוואי ויתגשמו באדילה תשמיכי לגדל את בניך המון כיף והנאה.

היי מתוקה, התגעגעתי

מה שלום הצוציק? איך הולך לך? מקווה שאת נהנית מכל רגע במחיצתו באדי

וואי באדי נהנת זה לא מילה

אם ידעתי שזה מה שהולך לקרות הייתי עושה את זה מזמן. הוא כזה מקסים עושה כל מה שאני מתחננת, תינוק מלאך טפו טפו טפו חמסה שום בצל פלפל חה חה חה ... ממש תענוג לגדל ילד כזה, הוא בעשירי לחודש הזה בן חמישה חודשים את קולטת איזה מהר עבר הזמן? אני עכשיו בפורום "הורים לתינוקות" מתעדכנת שם. אבל בזוגיות נכנסת מדי פעם וקוראת את מה שאתן רושמות וצוחקת לי. תמיד נחמד להתעדכן. תכתבו לי אשמח לחזור לפורום שוב. חזרתי לשיגרה מהר מאוד.

lili81

New member
באדי - איזה אושר ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

המון מזל טוב - לנסיך הקטן שלך

למעלה