יש פה גם מחלקת אבדות?

כי הלכה לי לאיבוד אחת שלי. מישהו ראה? שמע? יודע על מקום המצאה מתבקש...

../images/Emo25.gif למנהלת-מרובת-הפורומים ../images/Emo29.gif

הגולשת-מרובת-הניקים הלֶנד שהוא הכי שלי בעולם, שלינק'ה, יקירה, המון המון מזל טוב
מאחלת לך את כל הטוב והאושר בעולם, מי יתן ותמצאי את שאת מחפשת, את שאהבה ותאהב נפשך, שתהיי מאושרת ושמחה, תפחיתי כמה שרק ניתן את רגעי חצי הכוס הריקה, ותרבי - כמה שרק תוכלי ויימצא בך הכוח - בכוסות קאיפיריניה מלאות
מקווה שיהיה לך אחלה יום, ובעקבותיו - שנה נפלאה!
אוהבתותך

האגס 1

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

את ראשו של החרמון מישהו צבע לבן
ושם חגגה היום שלי את יום הולדתה שתאריכה נפתח ממש עכשיו
ואם איש לא הקדים אותי - הריני פותח עכשיו את שרשור המזל-טוב למנהלת הפורום, שלפחות מחציתינו יכולים לאמר עליה, פשוטו כמשמעו - שבזכותה הגענו עד הלום, לפורום. מעטים האנשים שמסוגלים לרכוש לעצמם חברים כה רבים - ולוואי שחייך ימשיכו כך, ועם כל מה שתאחלי לעצמך.

איך איך איך הקדמת אותי איך../images/Emo49.gif

לשלי היקרה יום הולדת נפלא יום שכולו רק טוב מתנות ופרחים לרוב נשיקות ממרחקים חיבוקים וממתקים ממרקו והדודה שאיתו.

האגס 1

New member
כי את הקדמת אותי בפורום השכן ../images/Emo3.gif

רוצה לדעת איך? ישבתי על ההודעה הזאת כבר מעשרה לשתים-עשרה, וחיכיתי לפיפסים של החדשות - אבל האייקונים סירבו לעלות, וכמובן שגם כל הדיסקלודים שלי גוזלים זמן יקר. כך הקדימו גם אותי - משבר אמון כבר כתבה הודעה למטה שלא הספקתי לראות לפני ששלחתי את זו שלי - אבל ההודעות בטח ישורשרו, כי, הרי - מנהלת הפורום חייבת לקרוא אותן, לא?

De-Panther

New member
../images/Emo49.gif שלי!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif המנהלת הכי..

יופי טופי אחלה בחלה שאני מכיר
מי יתן וכל משאלותייך יתגשמו ושגם יהיו ברכות מקוריות
שתיהיה לך השנה הכי מצוינת שיכולה להיות לך ושיבואו עוד מלא מלא שנים טובות
ובעיקר שתמשיכי להיות את כי את אחלה

D o r o t h y

New member
מה זה משנה מי ראשון?

העיקר שאפשר להגיד לפחות פעם בשנה כמה מלים טובות על שלי. סך הכל לא הרבה שנים אנחנו מכירות, אבל אני כבר יודעת שבהמשך למה שדיברנו בשבת, אין צורך במבחנים, החברות הזו אמיתית. מאחלת לך שיום ההולדת הזה יסמן הרבה ימי הולדת שטופי אושר אהבה ושמחה, שתמיד תהיי מוקפת בחברים שלך ובאהבה, שלא תתני לעולם לרוע להגיע אלייך, שתזכרי תמיד שיש לך המון חברים שאוהבים אותך על אמת ושכבר יאללה תגמרי עם הויזה לארהב שניסע כבר
מזל טוב אחותי והמווווון ברכות ואהבה אני (עם כל אייקון שאת רוצה לראות פה)

עִידן

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo151.gif../images/Emo3.gifיום-הולדת שמח!

שיהיה לך רק טוב.

gitta

New member
../images/Emo39.gif מזל טוב לך שלי היקרה ../images/Emo39.gif

אני ממש חדשה פה אבל כבר הספקתי לראות איזו מנהלת טובה ואהובה את. נעים להתארח אצלך, וגם להתאזרח, אם רוצים. מזל טוב לך, נשמה טובה, והתגשמות כל משאלותיך, מגיטה.

למעלה