make u happy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שלום לכולם.. תרשו לי להכנס לקומונה , ולו רק בכדי לאחל מזל טוב לבחור מקסים שכותב בפורום הזה.. לבחור אדום הלא הוא: immortalsoul
עד 120 שנה, אושר, הצלחה , פרנסה ובריאות!!!!

אנושית~

New member
מקסים ועוד ועוד ו....

נשמה יקרה ..חברי הוירטואלי מילים לא יטיבו לתאר ת,מה שמבקש ליבי עבורך ולא רק ביום משמח זה אלא כל השנה ובכל זאת דבר אחד אאחל:שתשאר כפי שהינך טופ שת,קיים איש .. מזל טוף לחייך..

ImmortalSoul

New member
תודה מתוקות

אם ירבו נשמות כמוכם בחיי אהיה מאושר לנצח.אז כן אני בן 28 היום לפני 12 שעות בערך . הגעתי לכאן אם הרבה רצון להקשיב וללמוד . אני שמח שפגשתי אותכן ועוד הרבה כמוכן פה שעזרו לי ללמוד ולהתמודד . והרבה הרבה תודה . אומרים שביום ההולדת שלך צריך לשמוח ולקבל מתנות לא .וכן אני קצת מוזר אני רוצה להעניק גם ביום הולדתי .אז אני רוצה להעניק לכן ולכולכם ברכה , משאלת לב שיש לי אליכם . מי יתן וכל משאלת לבכם תתגשמנה מי יתן ותשאו את שמחת הלב שבכם וזה לא משנה מה אתם חושבים על עצמכם או מה חושבים עליכם הלואי ותזכו לממש את כל מי שאתם ללא מגבלות וללא סייגים . זו המתנה היקרה מפז שכל אדם צריך לקבל לפי דעתי.הלואי ווידוינו פה יהיו מהקסומים והמסתוריים שיבנו ויסללו את דרכם של אחרים לעולם טוב יותר . תודה שוב על הברכות ונשתמע בשמחות .

למעלה